Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedi više goVna Asaad
SVAKA TI CAST DRUZE! MISLILI SU DA CE PAST SIRIJA PREKO NOCI,EVO VEC 2 GODINE,SAMO HRABRO TUCI IH! POBIJEDIT CES TU VEHABIJSKO FASISTICKU GA,MAD!! EBO USA-EBO IZRAEL-EBO ERDOGANA-JEBO SAUDIJCE-JEBO QATAR-JEBO VEHABIJE-EBO PLACENIKE!
Jest ih "isfuro" eno poredali se u kolonu i predaju oružje? Zar ikome išta znače ove "izjave" ovog šiitskog ublehara? Iran godinama prije tebe tu istu priču priča a na terenu,kakva je situacija?Šiije iz Irana i Sirije i Iraka nikada nisu metak na Amerikance ispalili BUKVALNO ni metak. Dok Al-Kaida u Iraku,Afganistanu,Jemenu,Somaliji je dosad ubila desetine hiljada Američkih vojnika,stotine CIA,Mossad agenata? Čista matemtika,a ovaj šiitski ublehar bi trebao da smanji sa drogom. Osim toga izjava Asada (ako je uopšte on ovo rekao):"On je izjavio da bi njegov lični poraz...." upućuje da njegovo zvonce odzvonilo,čim javno izlazi sa opcijom poraza,to je to braćo muslimani,spremte se veliki dan oslobađanja blagoslovljene zemlje Sirije u kojoj će se spustiti Isa alejhi selam da predvodi vjernike u borbi protiv Dedžala.
Ti si kreten !!!
@LenjinRevolution jeste to vi Sije Rafidije iz Iranskog 'kulturnog' centra promijenili strategiju i poceli glumiti 'komuniste koji simpatiziraju Siite ?! mudra strategija, sad vas sigurno niko nece prepoznati ! @TALIB druze Talibe, zamisli, u Siriji sve krene naopako i zavlada demokratija :D ! a nikad se ne zna ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je druže Assade !!! Platit će oni sve, i to u kamatama !!! Ja ću se skupa s tobom boriti do konačne pobjede nad fašističkim Amerikancima !!! Živjela revolucija !!! Živjeo komunizam !!!
Placenici su placenici... oni nemaju nacionalnost ni vjeru, bitan je samo novac
...HAHAHA...jao ASSAD ih je lik pravo isfurao...imali su poligone za test u EGIPTU , TUNISU i LIBIJI a onda su pali u SIRIJI... ...vidi se ko je pravi vodja i projektant i masterhead AL -KAIDE ...nije to nikakav fantomski OSAMA...to je vrlo skup projekat skoro pa UMJETNA INTELIGENCIJA to je vrhunsko medijsko oruzje zapada... evo gubi rat u siriji i pokazuje svoje lice... ...