Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas se sirija bori za budućnost svih slobodarskih ljudi. hvala im puno na tome. ako sirija izgubi pretvorit će se u današnju libiju. nadati se je da do toga neće doći. asade i sirijska vojsko samo naprijed. vi ste ponos čovječanstva.
Hajd ne baljezgaj :)
Ove naše placene pantolomaše koje uhvati na kolac nabiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra adresa,planovi svi odatle poticu ali zar nije u Husejin pisao takva pisma I ?
mir je nepoznat pojam Asadu i da on o njemu prica mislim nema smisla...
Vrlo mudar potez g. Assada! Živi bili pa vidjeli.
?
Podrska Asadu!Velikom covjeku!
yebo ti bashar familiju
ne ulaze mi u glavu ove budale sto se protive assadu...primeri su vam gadaffi i sadam,al vi opet gledate tudjim ocima.podrzavate pobunjenike dole...glupi ste ljudi,i dole je ista politika kao sa irakom i libijom...naprijed assad !!!
Potpuno drugacija situacija u Siriji, najveci krvnik u zadnje vrijeme..... razmisli jos jednom pls..
Assadova vojska je regularna isto kao sto je u Bosni bila JNA regularna,znaci,radi se o klasicnim zlocincima. P.S.-Nevjerovatno je i iznenađujuce koliko ovde kod nas (sudeci po ovim komentarima) ima ovih sto podrzavaju ove agresorske Siije,da ne povjerujes. Valjda ovi tekijasi,sto hukcu, plesu,pjevaju, misleci da zikr cine.hahhaha..jad i cemer
Bashar el Kelb, daBogda dobio cirozu jetre nocas AMIN
dabogda nestali sa lica zemlje oni sto podrzavaju diktatora. Sta je zlocina pocinio ovaj sija ni Karadzic mu nije ravan. Tako je i Milosevic govorio da Amerika ima nesto protiv srba, je li to znaci da je genocid izmisljen?? dabogda se ispatili u zivotu svi koji podrzavate ovog monstruma. Djeca tamo svaki dan ginu od granata, na njihovim nerazvijenim tijelima su rupe od metaka bezdusnici jedni. ispatili se u zivotu dabogda!
prigustilo asadu, poceo gubiti poceo da salje poruku mira svijetu, nakon 2-3 godine masakriranja i protjerivanja ljudi.
bašare na krovij si adresi u rimu se odavno ne odlučuje u miru u svijetu, kasniš 2000 godina....
Zasto je pisao bas papi?:)
On konta papa mocan ko u doba inkvizicije :)
il konta privatnu ispovjed:)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Asad samo jebi gamad tu pobunjenicku
Vatikan je sila,što Papa kaže tako će i biti,htjeli ili nehtjeli morate to prihvatiti.
Ne daj se Asade bagri američkoj
Ove nase vehabije na kolac nabiti kad nemaju gram mozga
poznajes li kojeg vehabiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nikada nisam bio za ovog smrada! Bojnim otrovima si ubijao djecu, zene. picko! Zna i sam da gubi rati, pobunjenici su svakim danom jaci i jaci, pa sada pise, moljaka, trazi pomoc! Kontas da i tvoj sin tebe naslijedi za 10-2030 godina, koliko god, kontas da samo prezime Asad vlada Sirijom, a do tada ces da hinjski ubijas na najmucniji moguci nacin, e nece moci smrade. Jos malo i ti ces biti svrgnut! MRS!
koji pobunjenici? oni koji jedu ljudsko srce? to nisu pobunjenici, to su ljudozderi, otpadnici ljudskoga roda
Edmunde a da mozda procitas sta je navelo tog covjeka da uradi to.. ?? Ima intervju BBC sa tim čovjekom i sve je opisao sta se desavalo i sta rade asadovci, meni se smucilo samo od citanja..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)