Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO PRESJEDNICE VELIKI POZDRAV IZ BOSNE. VLOIM SIRIJU I SIRIJSKU ARAPSKU VOJSKU, ASAD JE NAJBOLJI PRESIDENT
Assad je već sebi kupio plac negdje na proplanku Moskve,sa lijepim pogledom na čaršiju.Nalazi se na jahti i čim vidi da je zagustilo biće 'kud si pošo Assade ti sa ruskim pasošom u ruci'.Navodno su ubili par komadanta mudžahida i odmah se šejtan osilio.A da zna budala da ova vjera ne pobjeđuje radi nekih ljudi nego zbog toga što to All'ah hoće.
Visit ces ti Assade...ili u siriji ili u Rusiji.
Zemlja koja ima ovakvog vođu, nikad neće biti pobjeđena.
Moj Asade, trazi da potpises Dejton dok jos imas vremena pa nek je ko avlija ali nek je Siitska!
nedaj se brate, čuvaj Siriju od islamističko-protestantske zločinačke unije!
sirija je multinacionalna zemlja zato je trn u oku zapadu i americi koji je zali podjeliti poputi raka gledajte paralele i sve ce vam biti jasno
siguran u pobjedu a kontrolise nekih 24% Sirije ?! njemu ni Iranske Hodze vise ne mogu pomoci... zivjela Sirijska inteligencija, dole iranske Hodze i njihovi Siitski saveznici u Siriji !
asad=svinja..........................odzvonilo ti je, pricaj sta ti drago.tjesi se!!!!!!!!!!!
samo ovako divljacima treba http://www.youtube.com/watch?v=dCyyzu2u8ng&feature=youtu.be pozdrav iz bih
ovaj zlocionacki i ugnjetavacki rezim treba pasti. sve demokratske i civilizirane zemlje trebaju raditi na tome i podici, za pocetak, embargo na snabdijevanje oruzja koaliciji koja je protiv asdada. u koaliciji treba suzbijati islamiste, a podrzavati sekularne i demokratske snage koje ce siriju povesti na put uljudbe i demokratizacije.