Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek onda uzme pusku i ode na prvu liniju..hoce al u qhurcu..poslace neku budalu da zagine
kad vide kako je kod nas zavrsilo s dejtonom, svi se boje diplomatskog rjesenja i radije ce ginuti do kraja.
evo resenje, nek ta Najgara-Karabuta ide Armeniji i nek Armenija fino pokloni istu kolicinu zemlje sa slicnom kolicinom prirodnih resursa Azerzebanu.
Ovi na slici isti chetnicks.
Lik je psihopata
Ako se diplomatijom ne smirite onda ćete popušiti. Nema otimačine.
Danas se civilizovane drzave bore za klimatske promjene. Sljedi nam ekoloska katasrofa itd. itd. A ovi divlji nadrealitanci kao i smrdi i hrvati spremni ubijati za teritorije iz koje narod bjezi. fuj.
Vlašine navikle da otimaju tuđe
Samo na klixu i N1 Armeni gotovo zauzeli cijeli Azerbejdzan na svim ostalim portalima samo pitanje dana kad ce Azeri osloboditi sve.
@IlijaNaguzinaVasic Klix je pristrasan portal... nikada ih ne uzimaj za ozbiljno
Armenski premijer zna da diplomatsko rjesenje podrazumjeva povlacenje snaga Armenije iz Azerbejdzana, za to bi ga objesili njegovi pored ovih silnih zrtava koje vec ima. Igra na kartu uvlacenja drugih drzava u sukob.
Vako ce i RS neatati akobogda
@barakobama Moze nestati samo sa mape BiH
Klix i dalje promovira ove uzurpatore. Sta je sa vama. Pa ljudi su upali na tudju teritoriju i hoce da je pripoje sebi. Ocito vi ne poznajete medjunarodno pravo i na strani ste razbojnika
Armenski narod je vecinski u Karabahu, ali je iz te pokrajine istjerano svo azerbejdzansko manjinsko stanovnistvo devedestih godina. Problem je u tome sto je ARM okupirala i teritorije oko Karabaha, a upravo u tim okolnim dijelovima je vecinsko bilo azerbejdzansko stanovnistvo. U citavom Karabahu i oko njega zivi tek 150,000 Armenaca, ali imam osjecaj da su Azeri pomalo nesposobni, jer unatoc jacem naoruzanju nisu uspjeli uci ni u jednu vecu carsiju. Mrze se daleko vise nego balkanska plemena.
Čuj Alijeva Juniora 'Protjeraćemo ih' ... Kad ukrstiš sovjetskog boljševika i azijatskog despota i sam djavo bi se postidio.
Prepoznaje se Rusko, Covicevsko, Milosevicevska separatisticko okupatorska politika, pravo opredjelenja naroda
@josifvisarionovic Vazno je da su se tekbirasi opredjelili pa ce ostati na 18%
3 puta veci i neuporedivo mocniji i bogatiji Azerbejdzan uz svu pomoc Turske nije u stanju da uzme teritoriju velicine sireg podrucja Beograda.
Kako nije u stanju dosli do glavnog grada 20kilometara puta djeli ih..Zavrsit ce sa armenima za mjesec i to sa apaulutnom pobjedom i minimalnim gubitcima.