Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cemo mo mi praviti unitarnu BiH bez entiteta sa svim narodima Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalim da zivimo zaiedno pod jednom zastavom, našim ljiljanima!
Bosnjace, shvati da gorenabrojani NE ZELE S TOBOM U ISTOJ DRZAVI DA ZIVE!!!! Haman ti ni genocid nije bio dovoljan da to shvatis. Bosna je drzava bosnjaka, a ostali mogu samo dobiti drzavljanstvo, jer i lijevi i desni imaju i druge pasose. Ovdje samo zive u nadi da ce se nekad ujediniti. Zato se probudi.
Pa neka idu lijevo i desno u njihove matice. Ako ne zele zajednicku unitarnu drzavu niko im ne brani da idu gdje misle da ce im biti bolje. Ja znam na da ima na hiljade istomišljenika Jovana Divjaka, Dragana Vikića, Stjepana Kljujića koji bi voljeli da sje ova nocna mora od entiteta jednom završi.
Bošnjaci na Klixu: Navijaju za Azere čisto zbog vjere, a s druge strane podržavaju odcjepljenje Kosova koje je bilo u istoj poziciji kao Armenci iz Karabaha. Srbi na Klixu: Navijaju za Armence čisto zbog vjere, a s druge strane negiraju samostalnost Kosova koje je bilo u istoj poziciji kao Armenci iz Karabaha.
najbolji komentar
@Antlklix Apsolutna laz, Protiv smo armenije jer zauzima tudji teretorij, a Uvjek cemo biti uz Kosovo zato sto su ljudi izasli iz Srboslavije kao i sve druge drzave. Kao drugo na Kosovu su srbi ubijali albance, davali i injekcije protiv razmozavanja i vrsili vojni teror nad njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uvjek nevin narod ispasta...
Naprijed nasi
AZERI, SAMO NAPRIJED DO JEREVANA, NEK SE GAMAD NAUCE PAMETI.
Ako je Erdogan bio iz EU krugova bio optuživan za miješanje pa i vojno u stvari susjednih država sa čišćenjem Armenske hajducije iza kojih je stajala Rusija sa ovim da se tek sad može računati sa alternativnim Azarbejdzanskim gasovodom koji je jeftiniji od Ruskog onda je za EU interese uradzen veliki posao
Putin bi rado pomogao, ali šta je mogao pred Erdoganom i Trampom
Kad su otomani pocinili genocide nad armenima, sporedni izvrsitelji u njihovo ime su bili azeri. Otomani dolazili sa kamionima (mobilnim gasnim komorama) od sela do sela i trpali golu armensku djecu i gusili ih u njima. Sa druge strane azeri pomagali u istocnim krajevima. Nagorno Karabah bila oduvijek tritorija sa vecinskim armenima dok nije Staljin dosao i dodijelio azerbejdjanu.
@gooUser1598705333 Armeni su protjerani iz Turske, nisu bili ubijani... to o ubijanju je mašta onih koji su htjeli da unište osmansko carstvo. Armeni su tada otvoreno stali uz Rusiju koja je zamalo okupirala dio današnje Turske, čak su se i borili protiv Turaka, misleći da će Rusija pobijediti. Rusi su slomljeni, te su ostavili Armene na cjedilu. Inače prije tog rata Armeni su uživali velika prava. Oni imaju mitomansku ideologiju, nešto slično kao Srbi če*t**ci
Prpa, pa potpisuj.
Sultan nije Bakir pa da se rad podjele pljačke uvija Didiku i Čoviću i da se pomalo povlaci i smanjuje fildzan kokosinjac za Bošnjake
Armenija hoće da popusti tako da azerbejdžansku teritouiju podijeli sa Azerbjedžancima........ i to on iz druge države Armenije.... ako nije šala onda je to nečuveni bezobrazluk....
Sultan im je dokazao da im je Baku prestojnica a nikakav Dodikistan
Azeri su dobili zeleno svjetlo svijeta da ovo rijese u odredjenom roku. Reakcije svijeta su blage. Samo je pitanje hoce li u roku rijesiti cijeli Nagorno K. Armenci su svjesni toga i pokusavaju razvuci.
Degutantno je da iko sa ovih prostora, ko je dozivio sav čemer koji se zove "rat", ostavlja ovdje bilo kakve komentare osim suosjecanja sa jadnim ljudima... a vidim, neki čak i likuju.
...treba popustiti kad preuzmu kontrolu nad svojom teritorijom,a ako ni tada ne popustite treba okupirati i dio Armenije pa cete onda pristati na sve.
Kako se ne'ko lako igra sa ljudskim životima, još to javno objavljuju kako ih rakete raznose u komadiće, i kroz par dana oni bi kao popustili... Pa to sve treba zatvoriti pod ocean...