Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu jos jedino pregovarati oko povezivanja teritorije Azerbejdzana na principu razmjene, i tu se prica zavrsava.
Sto ti je zivot, izgines za necije ciljeve, a sad ajmo se mirit, gdje si bio sta si radio, nista.
azeri nece napadati armene to je sigurno jer su vratili svoje terotorije
A sta bi sa onim momcima sto poginuse? Cvijece i pisljivi orden koji ne vrijedi 5 km? Jel to
Azerbejdžan stradao u invaziji 1990. USA Francuska i Rusija trideset godina prodavali šuplju da će nešto učiniti a Azerbejdžan se nadao. Kada je Armenija pokrenula novi sukob Azerbedžan uzeo stvar u svoje ruke (nije čekao Zapad da riješi) i oslobodio svoju teritoriju onda Armenija molila mir. Uzmeš stvar u svoje ruke i miran Azerbejdžan.
Azerbejdžan je svjestan da ako se sad ne spoji sa regijom Naxhivan da nece nikad. Rusi ratuju sa Ulrajincima, a Amerikanci nemaju mogucnost da ih pomognu.