Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje teritorijalne ambicije? To što štite svoje granice a vi njih još zbog toga vojno napadate? E neka ste izgubili!
gdje je bio medjunarodni faktor kad ste zauzimali azersku zemlju?? Dosla maca na vratanca,a Azerbejdzan nek nam bude primjer,i jednima i drugima,za neke ciljeve se ceka godinama,"stalni mir" je floskula slabih,pogotovo na podrucijima kao sto je nase.Samo se naoruzavati,i cekati pogodan trenutak i vodje s mudima,da vratimo ono sto nam je oteto genocidom.Mozda smo sada slabi,ali novi rat je samo pitanje vremena,i nesto na sta moramo biti spremni.
Armenija drzala decenijama dio Azerbejdzana pod okupacijom i sad pricaju o njihovim teritorijalnim ambicijama. Ko o cemu q o postenju
Uz pomoc dragog Allaha Azerbejdzan ce anaktirat Armeniju i otjerati pravoslavnu najazdu sa tih prostora. Ne zaboravite falsificiranu historiju takozvani Armena.
Kada nepismeno živo biće analizira poruke izvanrednih osoba i božanske poruke
Putin rekao Alijevom kako je protivno međunarodnom pravu da se od drugih zemalja anektira teritorija. Alijev mu rekao - dobro, ugledat ćemo se na vas po tom pitanju.
Ove vlaxe će Zapad staviti pod kontrolu ili će sve otići u ku4ac.
Ovi veci cigani nego dodik
U par grama. I Putko im okrenuo ledza.