Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ratni heroj\" vi sa sa-x niste normalni...ali nikako
to mu je kazna od Boga...nit je na ovom ni na onom svijetu...djubre cionisticko zlocinacko dabogda se patio jos sto godina tako
...ti zeli dug zivot na ovom svijetu, u stanju jos gorem u odnosu u ono u kojem jesi, da ti dan zapocinje sa u.s.r.a.n.im. gacama i da ti se zavrsava sa u.s.ra.n.im. gacama. Zelim takodjer da tvoja porodica bar jos 30 godina pere tvoju u.s.r.a.n.u. g.u.z.i.c.u i da u boli i tugi iscekuje dan tvoga odlaska sa, za tebe, boljeg na onaj gori svijet. Zelim ti sveobuhvatno da se sto vise i bolnije napatis na ovom svijetu, a na onom svijetu ce ti suditi Uzviseni...a teski ce to dani biti za tebe. Ovozemaljse patnje su mala maca za ono sto te ceka na ahiretu.
boli njega dzoko za ovozemaljske probleme, neka njega tamo, nek odmara
šejtan ne žuri kada dolazi po svoje
Šaronova politička karijera takođe je bila duga, od 1973. do 2006. godine bio je ministar poljoprivrede, odbrane, ministar bez portfelja, za apsorpciju emigranata, transporta komunikacija i ijverskih pitanja itd...Šaronove pristalice smatraju da je on radio na postizanju mira s Palestincima bez da žrtvuje izraelsku bezbednost.Mnogi Arapi ga, međutim, optužuju da je ratni zločinac. Kada je Šaron došao na vlast 2001. godine, palestinski zvaničnici su taj trenutak označili \"poljupcem smrti\" za mirovni proces. Šaronovi kritičari iz izraelske ljevice smatrale su da su njegove agresivne akcije nanijele štetu tom procesu. Pre nego što je postao premijer, Šaron je u septembru 2000. godine u pratnji stotina policajaca obišao Brdo hrama u Jerusalimu, gde se nalazi džamija El-Aksa. Ta provokativna posijeta izazvala je nerede koji su prerasli u drugi palestinski ustanak . intifadu. Izvor- http://www.blic.rs/
Tel Aviv-Od dana kada je pao u komu okončana je njegova politička i vojna karijera, posvećeno je malo pažnje u Izraelu, što se smatra nagoveštajem da je bivši general postepeno zaboravljen.Članovi centrističke partije Kadima, koju je on osnovao, sastali su se u ponedeljak u sali gde je njegov portret, ali ga, prema pisanju izraelske štampe, nisu ni pomenuli. Šaron leži u Medicinskom centru Haim Šeba u Tel Hašomeru kraj Tel Aviva, bez nagoveštaja da će se ikada povratiti. Sredinom novembra njegova porodica ga je prebacila na porodični ranč, ali je ubrzo vraćen u bolnicu. Izraelski list \"Džeruzelem post\" navodi da je posle toga redovno vraćan u svoj dom, ali da mediji ne izveštavaju o tome, niti znaju kada se to događa.Tako ni godišnjica njegove bolesti nije zvanično obležena. Šaron (82) je bio jedanaesti izraelski premijer, a više od tri decenije služio je u izraelskoj armiji.Nosi naziv \"Buldožer.
vječno ti meni patio
Ja razumijem da je Sharon za nekog heroj isto kao sto su Pavelic i Artukovic neciji heroji,odnosno isto sto je Sinan Pasha ( onaj sto spali Sv. Savu na Vracaru) za mene heroj..,,
prelaziiiim u cityyyyy
Ovaj sajt je antiislamski i siri islamofobiju..kao i uzdize sve islamofobiste, kao i one sto ugnjetavaju muslimane fuj
dabogda tako \"zivio\" 100 godina....valja se koprcati za ono Palestinaca sto je ubio
Nije fer što brišete moje mišljenje da je Ariel heroj. Valjda nikoga ne vrijeđam ako iznesem vlastito mišljenje. Ili komentar može ostati tek ako odgovara vama Bošnjama???
Dabogda se probudio i ne mogao ničim micati, ništa čuti, ništa vidjeti, ne mogao jesti, samo bio svjestan svojih zločina nad Palestincima. Dabogda ga mrtvi Palestinci proganjali, ali on se srao u gaće od straha.
Karma is a bitch
Ima Allaha.
O Arielu Sharonu fakat nemam nista fino za reci. naprotiv. Ali ovakve uvrede za jedne, opredjeljivanje za druge, pa vi ljudi stvarno niste normalni. Hajd\' malo se smirite, zamislite, pa skontajte s kim su vam djedovi u miru zivjeli. Onda opet malo razmislite, pa skontajte kakve vi veze imate (i gdje su bile i sta su radile te zemlje i narod za vrijeme agresije na BIH) sa ovima sto ih bracom nazivate.