Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta izvinjavanja , reci ti nama šta ćeš sa lovom koju si namaknula od unapred rasprodatih koncerata, Ariana Ariana džavolčiču.
imaju i oni grand
Zar nisi nedavno izjavila kako mrzis svoje fanove i zelis da umru?? Eto pogledajte na webu ako mi ne vjerujete...
Cat je inače luda ali je simpatična 😂😂😂😂
Kad ce BH balije organizovati proteste protiv ubijanja po Evropi u ime islama i muslimana Kad se negdje u Evropi zabrani nosenje burke odmah se ogranizuju protesti da je islam ugrozen od strane prljave i pokvarene Evrope Kad se ubija u ime islama i muslimana BALIJE sute, sutanje je znak odoboravanja
@Sipumirackunagodre kakve koristi uopste od nasih protesta? Isil jednostavno treba satrati natenane, bez kompromisa, pauze i za sva vremena. Zasto niko to ne uradi? Ne ocekujes valjda od nas?
@Muha9941 za tvoju informaciju zelja za stvaranjem kalifata postoji stoljecima Ah da nema to veze sa islamom, isto kao sto nema veze sa islamom sto smrdljivi arapi Saudije, Katara, Bahreina, UAE, Kuvajta ne zele primiti izbjeglice Isto to nema veze sa islamom sto su muslimani najnepismenij na svijetu a samo 21.8 % nastavlja skolovanje poslije osnovne skole a samo 1.8% ide na fakultet Ah da zato je cijeli islamski svijet osvojio samo 3 Nobelove nagrade na 1,4 milijarde muslimana a cifuti na
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Svemu dodje kraj...
Jeko ova...nikad cuo... Mada.bi je volio "preslusati" ;)
@DonAdoooo I tata bi sine 😂😂
Ariana I love you.... 💚💚💚💚
Nećeš ti ni četeresnice izdržat, opet ćeš pjevati...