Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su srbi kad su okupirali Nil. Vidite da je istina da su stariji od ameba 😂
Preveli su jedan dio hijeroglifa. Piše ŠIPAD - Hadžići
to iz Visokog svercaju ...
Bojim se da ce sve to kroz neko vrijeme zavrsiti u muzejima negdje na Zapadu, i da od tog velikog arheoloskog otkrica jadni gradjani Egipta nece imati nikakve koristi.
Pustite više mrtve na miru. Ovako će neke civilizacije za 5000 i više godina prekopavati naše mezare i grobove i pitati se kakvi li su ovo bili ljudi, kako li su živjeli, jer svijet ništa nije naučio iz historije. Ili jeste - da vara, krade i ubija.
Uz duzno postovanje Molim uredike Klikx.ba da konacno onemoguce komentare koji se ne odnose na konkretno objavljeni clanak. Odnosno da sprijece komentare koji se odnose ruzne i neporebne nacionalne, vjerske, rasne i ine izjave netolerancije i mrznje. A ovo pogovo sto se takvi ruzni komentari pisu na Vase clanke koji se odnose na arheologiju, nauku, tehnologiju, zdravlje itd
Ramzes drugi, Tutmes treci - licim na njih takoreci...ali nisam ni Ramzes ni Tutmes...ja sam Ramo sa balkana, vole me zene ljepse od Brene...
ima li tu gdje ovog naseg iz visokog?
to su dalje komsije ovih nasih faraona iz visokog
Ovo je još jedan dokaz da Bakije imaju tradiciju koja seže skroz do starih Egipćana...
Sem na aparatima 😂
Jadno je ovo ni mrtvim ne daju mira.Otkopavaju ih ko fol proučavaju istoriju(više i djeca znaju kako su balzamovani),a u stvari sve se vrti oko novca i exsluzive.
Drago mi je što im ovo Englezi neće ukrasti
Dokaz da su uvijek ljudi umirali 😎 dobro jutro Kolumbo. Hodza bola, Dzennet il' Džehenem, na kojem sam putu da polahko krenem?
Šta je prvo nastalo koka ili jaje? Srb!