Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupstina kantona Sarajevo VIjeće za siigurnost i gubljenje vremena Odbor za angažovanje superheroja i drugih nadnaravnih tarzana Predmet Prijedlog Argentinskoj vladi. Postovana vlado Argentine. Zelimo da vam predlozimo razmjenu superheroja radi prosirenja iskustava i razvijanja medjunarodne saradnje. U nasoj drzavi nikome nije potrebna dozvola za nosenje oruzija pa samim tim vas superheroj nije krivicno odgovoran. Mi vam pak za uzvrat nudimonaseg iskusnog Batmana koji ima natprirodne kapacitete ubleharenja te su njegove metode investigacije bazirane na staroj okrutnoj ruskoj skoli koja se temelji na mucenju Supljom i ublehom. Unaprijed zahvalni svi gradjani Sarajeva, kantonalna vlada i svih 5000 trenutno aktivnih ministara i savjetnika.
vec zamisljam bosnjackog SuperSejdu ...
Bori se za pravdu i pravda ga stize.
Molim gospodina Pećanca da kontaktira ovog superjunaka,ponudi mu pasoš i dovede ga u našu prijestonicu za šerifa,jeste da se ništa ne dešava pa nije prijeko potreban ( III po sigurnosti) al eto,možda bi se popeli i na II mjesto.