Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vako će SDA-ovci kad akobogda jedan dan dođe neko normalan počne im ukidat ugovore doživotne, vidjet ćete šta je reć pobuna.Nikad se sirotinja nije ni bunila, dobar čovjek prešuti i zaobiđe zbog svoje djece
i vi Bakira zakljucajte (zucu SDA)...!
_"Argentina: Načelnika zaključali u zgradi općine, jer im nije obnovio ugovore o radu" Dobra instrukcija! Čovjek uči dok je živ. :)))) Ovo treba početi primjenjivati i u BiH.
Mi danas, tj. današnje generacije imamo pristup svim informacijama, nema tajni, ako je tako pogledajmo sledeće. Znamo šta se dešava u društvu i u većini firmi je nepravda, ali ipak ne reagujemo. Prošle godine je došlo do bunta, paljevina, smjena i opet ništa. Haj'mo ovako, kopirajmo šta radi zapad-konkretno zemlja Holandija. Oni imaju displeje i na svakom većem mjestu pokazuju lice tog nasilnika, ako nije dokučiv policijskim i sudskim organima, i on ne može slobodno da se kreće. Mi nemamo displeje ali imamo internet koji je moćno oružje. Neka svako od nas napiše sa dokazima o nepravdi u svojoj mahali, firmi sa dokazima i neka ako je u mogućnosti prikaže fotografiju, i tako svaki dan. Ja nikada nisam bio za bacanje kamenica i paljenje, ali jesam za tastaturu i internet.Svaki dan radimo i upozoravajmo one koji čine nepravdu, da vide tu svoju nepravdu.
A sta cemo sa tekovinama Evropskog prava, konkretno sa presumpcijom nevinosti? Pogresno si ti protumacio poruke sa displeja u Holandiji, jer bi hiljade godina Rimskog prava i pravne prakse bacio pod noge jednim klikom na tastaturi, nece da moze.
Naš osnovni-temeljni problem je što ljudi na vlasti nisu u kontaktu sa običnim ljudim i ne vide da čine nepravdu.Nekada su vođe u davna vremena šetali čaršijom i narod je upozoravao vođu na nepravdu i onda je on korigovao tu svoju nepravdu.To je put koji moramo proći, jeste trnovit moramo džaba raditi ali na kraju nakon mjesec dana provedenih na internetu pisajući o svojoj nepravdi(a ne neke gluposti pišemo po facebook-u) i o tuđoj nepravdi. Vjerujte mi, na vlastitom primjeru sam se uvjerio, doći će rezultat, jedan čovjek nije ništa ali kada nas masa počne iznositi nepravde onda će sigurno imati malo stida i oni će psihički popustiti, i reći pa stvarno ja činim nepravdu a ne vidim je. Nema tog zatvora, nema tog moćnijeg oružja nego ovog preko interneta. Iskorisite ga ako želimo ići naprijed. Najlakše je dići ruku na sebe i otići na onaj svijet ili otići iz ove zemlje. Ne dozvolimo da nam nasilnici unište ono što nam je dragi Bog dao.Koristimo keyboard and mouse na pravi način.
'vako smo i mi trebali zaključat onu našu trojicu, a ne Predsjedništvo palit ..!!!
I Fahru.
E budale. Bolje mu je da zaposli nase domace Bosance i Hercegovce. Njih ce moci da handri kako mu volja, oni se nece pobunit nikad
Srbe, ili Hrvate. Bosnjaci su se ipak bunili.
U jeste se i pobunili halal vam vjera :-)
"Većina radnika su radili jedan dan, a ostatak mjeseca su spavali. Pored toga, svakog mjeseca su uredno primali platu", rekao je Sanchez koji je na dužnost stupio 31. oktobra. heh kod nas se bgm ne radi ni jedan dan
heheheh
nedobog propustiti tako jednu vaznju radnju tokom "radnog vremena"