Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt vise ovaj ludi svijet....... :’((((((((((((((((((((((( Zasto je sve ovako bolesno..... strasno.. Nisam osoba koja zeli zlo.. ali onima koji djecu i poprijeko pogledaju... zelim sve najgore..
Dje li je sad ona pogan od "guzarcurguz14" da svoj komentar na ovo da familiju mu jebbem. Kad se ovako nesto objavi nigdje ni traga mu, al kad musliman prdne uz vjetar prvi je da pljuje po Islamu i Muslimanima dok istovremeno sebe slovi "Muslimanom, valjda da bi kopile pravdalo antiislamsko pljuvanje.
Allah nas savjetuje da se udajemo i zenimo. Ovi se citav zivot sustezu, nije ni cudo sto polude. Jos ce svi u Dzehennemu zavrsiti zbog pogresnog vjerovanja. Sto je jos gore Allahu sudruga i djecu pripisuju. A nista u svim univerzumima nije Mu slicno, niti Njemu prilici da od svojih bica uzima dijete. Dosla vam je zadnja objava koja je i u Bibliji najavljena, pa je pratite, jer su se vasa ucenja jos davno iskrivila, ada uzmete makar jednom i procitate Bibliju vidjet cete koliko je ne slijedite.
Ovo su ljudi koji ne vjeruju u ono sto druge poducavaju – Boga. Na zalost jos vecem licemjerstvu svestenstva svjedocimo pri pokusajima crkvene vrhuske da ovakve zlocine zataskaju pomaganjem pedofilima da izbjegnu sud i kaznu bila ona drzavna, drustvena ili samo moralna. Cudim se da na zapadu iko vise vjeruje u Boga.
Na 100.000 svećenika dođu tri pedofila i to se kad tad sazna. U civilnom društvu na 100.000 muškaraca dođe 11 registriranih pedofila, a veliki broj ih se nikad ne otkrije.. Onih 99.997 čestitih svećenika treba da se nosi sa statističkom greškom u svojim redovima i da trpi stigmu koju su im nanijeli kriminalci u njihovim redovima , patološki likovi koji su zalutali u svećenstvo. Papa Franjo je upravo osoba koja istjeruje na čistac ovakve slučajeve i prepušta ih zakonu.
oni 99.997 se raduju sto ih nisu otkrili
Draga dijasporo, prošao je prvomajski praznik, opet vas vuče nostalgija za domovinom. Nudimo Vam brz i jeftin način da posjetite domovinu. https://youtu.be/UPq4mx9x1j8
To su ti hdz nositelji europskih vrijednosti
Nemojte bolesne pojedince izjednačavati sa religijama. To je isto kao kad bi ubice i kriminalce izjednačavali sa poštenim svijetom. A činjenica je da nismo svi ni ubice ni kriminalci.
Svi će se na kraju vratiti u pravosljavlje i katolici i muslimani
@dzelo5 ne može se pobjeći od istine da je katolicizam odmetnut od izvornog kršćanstva, tj od pravoslavlja, a o islamu da ne govorim
nosioci evropskih vrijednosti
To treba odmah ubiti.
Ma bravo. Jesu to te "krscanske vrijednosti"? Dok se muslimanski prdez odmah ko "teroristicki cin" kategorizira istovremeno se po crkvenim prcijama prikrivaju time pedofilija, homoseksualnost medj svjestenicima, opsti razvrat i sodomija. Ja mislim da bi vama Evropljanima trebi jos jedan zesci Osmanski Ustanak da vas dovedemo u red. Samo ovaj put ne bi dosli na konjima ko 1389-te. A puna vam usta antimuslimanskog proljeva. Bukvalno ste ogavni.
Minus na moj komentar valjda od nekog krscanskog pedofila koji je sebe pronaso u mom komentaru. Idemo dalje pedofili, koliko minusa toliko pobornika pedofilije. Da vidim kolko ste "inteligentni".
@djuropucarstari Balija, ti pises sa Turcinom imenom i prezimenom. Ja sam samo sa vremena na vreme da vidim sta ovdje takva gamad ko ti tipkate. Inace ti pisem sa lokacije Izmira / Eylül. A ako insistiras Balijetino mozemo i na Turski. Tek korkusu anlamadığınız kalmamasıdır. Upitaj se samo zasto te kaurine smrdeljavi Balijetinom zovem. Uostalom, obratio sam ti se na jeziku tvog cukundjeda Mustafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za primjer drugima, po kratkom postupku likvidirati počinitelje i pomagače...
U Argentini policija i tužilaštvo makar hapse vjerske službenike pedofile, ovdje zataškavaju.
Kod njih je to normalno. Pedofili sve sami. Vlaška posla