Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova tamnoputa kao da je naliv pero žvakala
Najomiljenija premijerka u Bošnjaka, samo kad zažmire na drugo oko da ne vide da pokazuje istu empatiju za LGBTQ osobe, jer su i LGBTQ osobe jednako kao i muslimani kao manjina ugroženi.
Ma ima tu i empatije, ali ima i populizma. A be vjerujem da se moglo spriječiti, nikad ne znas sta budali može dunuti, nešto se u njima slomi i pobiju ljude najednom.
s obzirom da su ovi idioti mahom i poznati policiji, mislim da bi mnogo manje ovakvih nesreca bila da im je policija i drzava vise za petama i prati njihova kretanja, aktivnosti na drustvenim mrezama i tako dalje
meni nije jasno zasto odmah ne ubiju na licu mjesta ove teroriste tipa Btenton i Bervik ? nego sudjenje pa dozivotna robija u luksuznom apartmanu koji ima cak i plejstejsn. A da se slucajno zvao Abdul Selam, 100 metaka bi sasuli u njega
Da je nama ovakva predsjednica ona bi i Baketa i Dodika ponovno odgojila