Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vijeću su osim Saudijske Arabije, Bahrein, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuvajt, Oman i Katar......pa neznas koja je veca kuja od kuje od ovih zemalja...sto rece senad na cd-u..ulojeni,usmrdjeli,...seici..!
Arapi su jedan narod sa istim jezikom, vjerom, bojom koze, od Maroka na zapadu Afrike do Iraka i juzno do Jemena. Podijeljeni su voljom Velike Britanije i Francuske posle sloma Turske carevine pocetkom 20. vijeka. Dovoljno su sebicni, neobrazovani da su i ostali podijeljeni nakon osamostaljenja. Najvise vjeruju u novac, i svojim sebicnim odnosom prema svojim gradjanima koji zive u polufeudalnim sistemima ne mogu nista uraditi i ni u cemu se istaci.
tako je svaka ti cast ahmedinedzade
Iran ce se boriti protiv Izraela sve do posljednjeg Palestinca.
Ajd cuti alijo sta ti znas sta je co\'ek. Ahmo dobro kaze i podrzavam ga u tome sto kaze. Uz njega i njegovo misljenje je i cijela Hrvatska, pa cak i Srbija :=) Pomoz Bog
ruzna li covjeka onog mamuta ahmadinedzada. Idi u Izrael i digni se u zrak glupane mamute samo izaberi neku livadu gdje nema nikoga.