Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti Njemačka zastava na Vijećnici ili je to samo za Turke i "puč"?
Sto sijes to ces i poznjeti! I da se nama ovo desi i bilo kome, nikoga mi nije zao jer sve smo si sami uradili. Planetu smo zalili asfaltom i betonom, svo moguce smece bacamo u prirodu nazad pa sta da ocekujemo?!?!?
Dragi Bože, molim te,pomozi svim tim ljudima u njihovim nevoljama.
Zalosno😔🇧🇦🇩🇪🇧🇦🇩🇪🇧🇦🇩🇪
Mehmedagića policija nije našla kući, pa ga nazvali, a on rekao: "Eto me za sat, samo da se obučem". Tokom postupka sigurnosne provjere 2015. godine, Mehmedagić nije naveo da posjeduje diplomu visoke stručne spreme sa Američkog univerziteta u BiH, kaže Čavka
TREBALO BI OSVIJETLILI VIJECNICU I STAROG SA NJEMACKOM ZASTAVOM!
Pola Njemacke i Francuske je zapravo na pijesku i ona kad dodju malo vece poplave, raspad kompletnog tla kao ovdje.
Ovako je nama svaki dan i niko ne objavljuje
pa naravno nisu se zastitili od poplava, kako je Holandija napravila zastite ogromne a oni sve stede i sad ih treba zaliti isto kao i Zagreb ljudi se zale hvataju za glavu a nisu renovirani od kada su pravili zgrade 1836god
Uh bit ce lakiranja vozilaaa!!!
Ovo je se vecinski moglo izbjec ali je ta zemljama koja je bila nekad broj 1 sad migrantska vukoyebina
Sad ce nasi po auta tamo? Pravac BiH!!!
SVI MOJI PRIJATELJI U NJEMACKOJ, PRICAJU O PUCANJU "NEKE" BRANE, A MEDIJI NISTA O TOME??? OVO NIJE MOGLO TEK TAKO BRZO OD KIŠA VALA DA BOG KAŽE?
Jadna majko svoja. Oni u 16 vijeku, a komentarisu Njemacku. 500 godina je razlika. Smijesni i jadni Balkan.
bosanci , najveca beda evrope , hoce pomoc njemcima . na bi njemacka ni primila pomoc od gologuzana.
Welcome climate changes, longlive fossile fuels!!