Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proširuju se polja za zemljoradnju i stočarstvo, a vjerojatno i za uzgoje raznih opijata... potom strada šuma od požara, čiji je uzrok, samo čovjek tj. nečovjek.
Bez dobre kiše ovo niko ne ugasi
hahahah crknite brazilski cigani
Kao naraod bas nismo nista bolje ni zasluzili. Svi jasno dokazi su nam poslati u Kuranu, a mi se ne osvrcemo tome, jasno nam je poslato kako se dva mora sudaraju jedno slatko drugo slano i opet se pravimo slijepi i poricemo sve sto pise u Kuranu. I naravno nista nolje ne zasluzujemo!
mediji decenijama iskrivljuju stvarnost , samo tuka na internetu može uzeti sliku kao dokaz nečega.
hebo majku ko sutra upali auto a savjest ga ne grize zbo co2
Fake photos, fake news. Progooglajte malo slike s pozarom pa cete vidjet da se cesto seruju slike pozara iz 81. godine. Pozar jest, gori, al ne kontam koja je svrha prenapuhivanja bojesti i senzacionaliatickog novinarstva...
eto ti znas kakav je pozar
@meha_meha to sam i ja primjetio jer slike prikazuju male pozare. hoce da pare skupe za brazil i da sire strah...
Da li se svijet bliži kraju?
I da i ne
Daaa
Tuga, do čega nas je pohlepa dovela. Svaki dan sve vise i vise mi se gadi ljudski rod