Svakodnevne akcije protiv Jevreja
0
Antisemitizam "dobro utvrđen" u njemačkom društvu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne u njemackoj nego u svim krscanskim zemljama europe i ne toliko protiv jevreja koliko protiv muslimana. to pokusavaju svi ignorirati maximalno i prikrivati kojekakvim \"ludim\" pojedincima i slicno. ne govorim da pojedinci ne zasluzuju da budu omrzeni ali je cinjenica da eu ima jake negativne predrasude protiv svega sto nije krscanko. To je nepobitna cinjenica. Najbolji primjer je primanje u EU bazirano na religiji sto oni naravno odlucno demanduju, medjutim odavno je jasno da je EU samo jedan krscanski klub gdje je religija jedan od osnovnih uvjeta za clanstvo.
hajde molim te popij terapiju i odyebi u skokovima duševni bolesniku, začudo ti nisu već stavili ludačku košulju. Bijedo i mizerijo ne spamaj više po SAX-u JASNO!!!!
Kritizirati usta -she a tschetnicke ne je pogrijesno, jer su radili iste stvari, samo na opozitnim stranama. U Partizanima jesu Srbi bili najbrojniji narod, ali su to bili tako i tako u ex-Yu. Iako su bili najbrojniji narod u Partizanima, ostaje cinjenica da su ipak bili visebrojni u ekstremno nacionalistickim tschetnicima nego u Partizanima. Nediceve takodjer da ne zaboravimo, oni koji su ocistili Nedicevu Srbiju od Jevreja, i proglasili Bg \'41 Judenfrei
Sudbine se razlikuju. Neki su ljudi bili u usta-sama, neki u handscharu (\'43-\'44), neki u partizanima, neki od pocetka, neki tek poslije. Neki su pomagali Srbima i Jevrejima. Moj djed je bio u logoru u DE zato sto je pomogao neke Srbe da ih ne ubiyu usta-she. Handscharov zadatak nisu bili Jevreji, cak ni Srbi, vec Partizani. Jevreji su vec vecinom bili sklonjeni iz BiH kad je Handschar poceo djelovati. Prioritet ust-asha nisu takodjer bili Jevreji vec Srbi. To su i Njemci skontali pa su se odlucili sami \'\'pobrinuti\'\' za Jevreje.
Antiislamistički ????? NIKAD JER SE ZNA DA JE HAND.SCHAR BIO jedini u sastavu SS-a da nisu bili arijevci sve do jednog su bili muslimani zato ne lupajte . Sva energija je usmjerena na čifute cigane i jedan dio srba(čet-nici) Bosnian N.azzi Hand.schar und Croatisen Fasist Usta.sha, s tim da usta.še nisu imale tu privilegiju da budu u sastavu Njemačke vojske i jedinicama SS divizija !
to nije, u bosanskom je NEISKORJENJIV. mada će se uvijek naći oni što će baljezgai o tome kako je neki njihov amidža ili daidža lično spasio haggadu, samo treba pogledato komenatare na ovom forumu - svaki treći priziva hitlera, svaki peti ga proklinje što nije \"dovršio posao\". odvratni smo, bar bismo mi, kao nacija koja je poslije 2. sv. rata jedina pretrpjela genocid, morali saosjećati s jevrejima - jok, mi positovjećujemo jevreje i cioniste, užas
jašta je,od 1945.pa nadalje...a prije toga su ga zločesti Hrvati tjerali da nosi crnu uniformu i da vodi Srbe i Židove na ekskurziju u Jasenovac
dedo mi je bijo u Handzar diviziji a ja i babo u el mudzahidu sve u svemu autentični bošnjaci antifašisti
Nemam potrebe bjezati jer mi je rahm.djed bio u partizanima.
judenfrei za cijeli svijet
da,da, NDH,a i Bosna u sastavu iste je bila pravi raj na zemlji za Židove...džaba ti sve,ne možeš od djedove ružne prošlosti da pobjegneš
Ampak, jel ono u Beogradu 1941 izjavise da je Begis prvi grad u Evropi u kojem nema Jevreja. Za to isto vrijeme su u Sarajevu Bosanci,po cijenu svog zivota krili jevrejsku Hagadu. Obrazuj se ,Ampak, da ne bi ostao idiot do kraja zivota!
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! The death of Serbian fascism and genocidal creation which arose on the mass graves of Bosniaks!! Long live democracy long live Bosnias multiculture, the death of serbian fascism and the deth of serbian fascism in the serbian schools!
ZAGAZAGA je najgori ološ i seljanka ima komplekse što se dovukla u Sarajevo iz neke vukoyebine koje liječi na forumašima NAROČITO MRZI SARAJLIJE
Podrška Jevrejima,izmučenom narodu kroz istoriju.Dabogda se što više namnožili,pogotovo u Svetoj zemlji gdje vodite bespoštedni demografski rat protiv zelenih ekstrema!