Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
francuzi su uvijek znali da nema mirnog suživota i dijaloga zato su i nakon 1. svj. rata nudili kršćanima da osnuju svoje kršćanske države diljem arapskog svijeta, ovi su to odbili, zato im i danas muslimani brane ljudska prava i pate.,..ima dobar film "o bogovima i ljudima" po istinitim događajima o smrti francuskih redovnika u alžiru koji pokazuje da oni ne vole nikoga tko nije njihov i da kršćane preziru!
...i kralju ujedinitelju su nudili srbiju, virovitica-karlovac-karlobag...versajska mirovna nakon WWI...
Odvadi malo i idi se liječi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...masa ne razumije da je padom istočnog bloka započet proces rezanja socijalnih prava, pod diktatotm svetog "liberalnog" kapitalizma..."komunizma" više nema, ko vas j­ebe, sad ćete radit više za manje para...nisu arapi krivi za to...
...nema više ni jednog razloga da audi plaća svog čovjeka na montažnoj traci 1000 eur, kad će mađar uradit isto za 300 eur...jer, ako neće mađar, hoće rumun...
...za 250 veur...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tikvan ostaje tikvan
Samo desno braco, narocito mi je draga desnica u Francuskoj
samo nel se desnica budi i razbudi..jebo vise brastvo i jedninstvo..svima da je al niko ni prestom da makne i nista se nepostuje.. jos koja godinica pa ce bit.. ako neznas jezik i neces da radis..mrs u svoju drzavu !
A sta reci, dosadilo narodu slusati price o tome koji istocnjacki sistem treba uvesti umjesto francuskog demokratskog i slicne gluposti.
a mi bi krenuli ka evropi.............
tako je.. budi se desnica u europi. azijatsko-afrički neradnici mogu nazad u svoje vukoyebine.
...od desničarenja hajra nema...nisu krivi arapi nego izmještanje proizvodnje u banana-države...
ih dok još u hrvatskoj na vlast dođe desnica i zamijeni ove nesposobnjakoviće i izdajnike, promijenit će se i pristup prema bejha, a svi će učiti o liku i djelu tuđmana i šuška.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
...svijet je glup, generalno...