Još malo o WikiLeaksu
0
"Anonimni" na udaru nepoznatih hakera
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neka, i treba da unište ovo nolifersko leglo djecije por*grafije i ped*filije
@@konjo Istina da je ozloglašen, međutim ne kao hakerski sajt, već kao slabo censurisani forum na kojem na stotine hiljada lonera vode svoj mizerni socijalni život. Često se organizuju pa masovno glasaju na kojekakvim stvarima, trollaju i slično. Među takvim figurama, naravno postoji popriličan broj programera, pa s tim i hakera, što opet ne treba dovoditi u vezu sa samim 4Chanom.
pa istina je da je hakerski sajt i da je ozloglasen, u cemu je prob?!
I mene je \"zagolicao\" ovaj podnaslov, ali ipak ovo je vijest preuzeta od SRNA-e, a ne Sa-xovi novinari.
The Game
Ozloglašeni \"hakerski\" internet-sajt? 4Chan? Sad su mi jasne neke stvari u vezi vaših novinara. - Dobar dan, ja sam ovdje radi posla novinara u Sarajevo-X-u. - Jeste li nepismeni? - Jesam - Jeste li zaostali u mentalnom razvoju? - Da, jesam, veoma. - Koliki vam je kvocijent inteligencije? - Ispodprosječan, veći od 10 ali pošto ne znam da brojim iznad 10, ne znam izgovoriti taj broj. - Imate li još kakvih kvalifikacija? - Da, nikad nisam vidio osnovne škole, volim se petljati u stvari o kojima nemam pojma ni blage veze, i porijeklom sam s dna kace. - Izvanredno. Oduševljeni smo. Primljeni ste. Dobro došli na Sarajevo-X.