Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik izgleda ko neki komentator sa NASCAR-a
Donald Trump nema sanse.On je obicni cirkusant,a njega bi na balkanu najvise volili Slovenci da se malo busaju u prsa!!!!
Ja sam sad presvuko mrzlu pivu. Et toliko od mene. Hvala!
pobjeda Donalda..
Rebublikanci nikad losijeg nisu izbacili kao kandidata!
Ma hajde ba, ko da je bio i jedan dobar do sad... Jedini ko valja u USA od kadidata je Ron Paul (ako je on ikako u igri sad), a ako ne on, onda je dobar i Trump iz razloga sto se po njegovoj prici vidi da nije profesionalni politicar. Vidi se da je dosta iskreniji i direktniji, i da ne pokusava da lafina i glumi nesto ko svi do sad... Ja bi volio da on pobijedi samo onako iz fazona da vidim sta bi neko takav radio na celu najjace svjetske sile - iako mislim da predsjednik dobije malo prostora za neko svoje djelovanje kad stigne u ''office'', vec da mora radit po instrukcijama lobija i korporacija.
Ne znam bas da je gori od Busa mladjeg, jer nisam nesto vidio neku preveliku volju Trumpa da napada druge zemlje. Uglavnom prica o odnosima sa Mexikom, granicom i o tim unutrasnjim stvarima. Cuo sam i kad je prico kako bi bio dobar prijatelj sa Putinom i da bi se oni dobro sporazumjeli :) ko zna, mozda i bi.
Ovaj Jeb bi bezbeli bio odlican. Al multi milijarder ce svo ovo da kupi iz malog dzepa. Steta za Hilari. Bezbeli bi bila prva zena precjednik USA.