Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je gori od ovo troje fašista...
Trump bar nije cionista.
@funny Ko bolan nije cionista?
Trump bar nije cionista.
Iskreno, dosta je napaćenih kuronja. Treba dat' prostora ženama.
Nikki Haley je odmjerena otprilike kao Sanja Vulić..to je sve "od zla oca i od gore matere"..sve ih AIPAC drži za muda mitom i ucjenana..jedina opcija za glasanje je "our precious brother" Cornel West..on je ljudina, pa iako nema šanse da prođe, jedini je vrijedan glasanja.
cijeli svijet zna da Gubi samo sto na kraju isto Govnö dolazi
Pisite bosanski, sta je listopad? A ove srbende sto ce se aktivisat da komentarisu, molim na latinici pa da debatiramo, da nas CEO SVET razumije:)
Muhamed Hevai Uskufi 1631.godine Bosansko-turski riječnik. Prvi Srpski Rječnik objavljen je 1818. godine u Beču. Neznalice. Inače prvi srpsko riječnik nije napisan na ekavici. Ukoliko bi iz srpskog jezika bili izbačeni turcizmi, germanizmi... riječnik bi bio debeo kao notna sveska. Prvi srpski riječnik je napisan 187 godina nakon bosanskog. Šta ti ima da diskutuješ neznalice ? Pokrij se ušima
@strsljen - zar je moguče da ste tek 1818 dobili prvi riječnik ? Pokrali od drigih i sastavili u 19 vijeku srpski jezik. Riječnik na Bosanskom jeziku je stariji 187 godina pd srpskog. Malo tircizama, malo geržanizaža, malo latinskog, malo grčkpg, malo staroslavenskog, malo bugarskog i eto srpskog jezika 1818 godine. Nije vas stid ?
To se zna i bez CCN_a Samo sto ce doci gore zlo a to je ova naranđasta vostena figura. I neka im je Bog na pomoci a evropi posebno.
Krajnje je vrijeme da uklone ova dva oronula starca koji ne znaju gdje udaraju.
Od 50 drzava na kraju sam 6-7 drzava ce odlucivati ko ce biti predsjednik u ostalim drzavama se zna pobjednik
Ma tamam da moj komsija bude pred.Amerike Zna se ishod Ratovi Nafta i ljudi iz Tame
Bosnjaci diiiiiiiiirektni potomci Teufika Suleijmana Kotromanica na aparatima !!!!
demokratija na američki nacin
Haley nije u ugri uopste, Trump ce biti rep. kandidat i ako cak i CNN kaze da je u prednosti nad Bidenom onda mozete to uvecati x10...
Krajem sjecnja pa ti vidi jel klix hrvatski ili bosanski portal , da im je ovo prva greska covjek bi i oprostijo ali ovo je postao standard i skoro svaki clanak ima pregrst hrvatskih rijeci fuj
“…a 2000. George Bush mlađi osvojio je više birača od demokratskog kandidata Ala Gorea koji je imao pola miliona glasova više” ko je imao cega vise?