Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Turska je zahtijevala od iranskog ambasadora u Ankari da se vrati u Izrael "na neko vrijeme", izjavili su izvori iz... "?! Braćo sa Klixa, ima li u vas iko bar "naoko" pismen?
kad ne budete imali sta raditi, ili ne imali nikakvog posla.....onda dodite na klix,uvijek mozete raditi kao novinar hahahahahahha
@maksim necu pitati je li vi ovo pisete uopce?? vec je li vi procitate text???hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je8i te vi to Erdogan je gigant. Ne smije mu niko nista. Samo se baliji ne svidja kad je neko uspjesan
Prvi put da sam na Brkinoj strani.
ovo je samo igrica koju erdogan igra jer kao prominentan clan muslimanskog bratstva on nema nista protiv izraela turska je bila prva muslimanska drzava koje je priznala izrael
Turska je zrela da americke nevladine organizacije polako organizuju otpor Erdoganovoj diktaturi. Previse se kurchi taj turski isprdak - moglo bi mu udariti na nos. Bog prasta ali Izrael ne prasta.
...hebo ti turski isprdak mater vlašku
@therat Ne mora ga ništa vezati, nego samo da se zna ko je na strani zla, a ko na strani onih boljih. Ne možeš biti dobar s glavom, a da ti bude svejedno, čak šta više to i podržavaš, šta Izrael radi u Palestini bez ikakavih posljedica. Otiđi i pitaj Vučića i Dačića kako ljude dupe Erdoganu.
jeste čobani ocavamhebem!
Erdogan nije nimalo mudar. Razjebace mu drzavu za 5 godina. Prvo mediji krenu pa neka neobjasnjiva superinflacija pa onda nastimani incident sa kurdima i pobuna kurda. Iskljucenje iz natoa neki mini genocid zapadna intervencija i ode turska auto stradom pakla i stradanja.
Žalosno do kad će se osobe zapošljavat na osnovu štele, a ne na odnovu zasluženosti i obrazovanju. Žalosno medij a ovako se prosipa. Naime što je još gore narod očekuje od novinara neka čuda da počnu pitati svasta i visiti nad glavom svim politicarima. Gle čuda ni text ne mogu napisati a pitanja su za njih prava nauka. Žalosno
Imaju li neki filteri tj. Prije pustanja u rad nek pogledajh 2-3 novinara. Na taj nacin bi bilo mnogo manje gresaka bile bi izbjegnute.
Turska je zahtijevala od iranskog ambasadora u Ankari da se vrati u Izrael "na neko vrijeme", izjavili su izvori iz turskog Ministarstva spoljnih poslova.
Od kad Iran ima ambasadora u Izralu novinaru glupi i zasto bih Turska zahtjevala od Iranskog ambasadora da se vrati u Izrael
to klixeri bacaju teorije zavjere
ala babo handri sve redom
Predizborna i u Turskoj...
@MCCCLXXVII Ima li ista da Erdogan nije namjestio?
hihi to Erdogan ljumoran na Izraelu dok mu zemlja propadne ekonomija u Izraelu cvijeta haha
@mrAdil Srbija nemoze ni sebe spasit a kamoli neku drugu drzavu. Cijeli Balkan i Turska su nazalost samo jos jad i bijeda. Ljudi ne bjezu bez razloga iz tih krajeva. Svi bi u njemacku, australiju, austriju ali na drugoj strani pljuju zapadni svijet i slave svoje zaostale populiste i fasiste ( vucic, kolinda, dodik, izetbegovic, erdogan, covic itd.)
ma sultane govnjavom motkom istjeraj psa!
WTF? Trazila od Iranskog ambasadora da se vrati u Izrael. Turska je zahtijevala od iranskog ambasadora u Ankari da se vrati u Izrael "na neko vrijeme", izjavili su izvori iz turskog Ministarstva spoljnih poslova.