Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto se ne bismo medjusobno pomagali, zar to nije ljudski?
u ovoj vijesti pise da je turska odbila ranije pomoc, a turska je vec zvanicno demantovala tu informaciju...svi smo izlozeni manipulaciji globalnih medija i zaista je tesko biti pametan i razluciti istinu od lazi...zato nije bas pametno komentarisati i zakljucivati na prvu, al et,mora neko ito..
ovaj zemljotres se djesio u gnijezdu kurdskih terorista......zao mi je nastradalih, ali na tom mjestu se stvarao terorizam kurda....Bog ko da ih je kaznio...... a poznat je srpski terorizam, on je N-1.!!!!!!!!!!
sto li ih svi mrze...??? sto li su ih svi proganjali???
Nemojte bez veze lupati minuse - Izrael je genocidna tvorevina - osim njih par koji su kupili zemlju, ostali su došli istjerali narod iz kuća, uselili se, a država je proglasila pljačku legalnom.
Bez obzira na sve Izrael je genocidna tvorevina.
halo mamlazi oko ćega vi raspravljate bolje da se pokrene akcija pomoći pa koliko god.....nisam bošnjak, ali bih pomogao u ovoj situaciji čak i srbima ljudi su nastradali i gotovo.... a o turskoj moći hm?
a o kakvoj to turskoj moći i ekonomiji govorite. pa tamo je 40 % bijede kao u ovom području nemojte gledati tursku po antaliji i sličnim komplexima. dajte malo se raspitajte.
Turci ko turci ispali im k.u.r.c.i...Ne pada iver daleko od klade niti se klada udaljava od ivera...Isti ko Alija Izmetbegovic.. Prije podne misli jedno, potlje podne drugo, a navece spava dok muslimani ginu...
licemjeri, prvo nude pomoc, pa onda vidjeti cemo sta mozemo.
Poznato je da Izrael ima veliki broj kamp prikolica i kontejnera sa kompletnim stanovima, jer je jedino tako mogao prihvatiti imigrante iz Rusije devedestih godina. Te prikolice i stanovi su sada manje potrebni pa se mogu posuditi Turcima. Istina je da je i prije mnogo pomagao Turcima bez obzira na svoju veličinu i ekonomsku moć.
a koja je to \"prava\" knjiga?
Turska nije odbila pomoć Izraela već svih zemalja dok sama ne zatraži pomoć tj. dok ne vidi šta joj je potrebno. Npr. neke su zemlje već bile ponudile isti oblik pomoći (pse tragače) što Turcima nije potrebno. A vezano za Izrael, i jedna i druga nacija su itekako ozbiljne i vrlo dobro znaju šta je diplomatija.
@a s.e.r.e.s i jedes g.o.v.n.a o jevrejima, jesu li ili nisu poduceni istini, baziras sve na onoj laznoj knjizi punoj kontradikcija
Uvlacite him se u pakusu,nebi beskucnici prezivjeli bez dusmanske pomoci,i vi ste licemjeri...
@@bosnak a t da imas i malo pameti i da si i malo informisan, znao bi prirodu odnosa izmedju turske i izraela i generalno prirodu izraelske politike.
To je podrucje kurdistana, boli turke k. za taj narod,zao im samo infrastrukture, isto kad bi u Banja Luci bio potres, boli me briga za srbe samo da Ferhadiji ne bude nista