Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso je njihov hitler..samo se sad zove Mahmud!
sada kada je izrael naso plin i naftu .. sada ce biti druga pjesma dolje.. nema vise ovisnosti od turskih plinovoda
Nekoliko kadrova kako je to izgledalo,(pred kraj videa), http://rt.com/news/israel-admits-flaws-raid/
Napokon se Turskoj polako otvaraju oci.
Ako Ja smijem u USA da kazem da obozavam Hitlera zasto nebih smeo da napisem na nekom sajtu koji je toliko nevazan da ga ni Balkan nemoze da primjeti a kamo li svjetske novinske kuce cisti primjer je ovaj licemjerni SAX. - Da, Ja obozavam Hitlera i to je moje misljenje i pravo na slobodu izrazavanja Obozavam ga iz vise razloga i svakim danom uvidjam da sam u pravu kada imam takvo pozitivno misljenje o Gospodinu i Heroju Hitler-u
Ova Bosna je pravo multikulturna i multietnicna. Jedni prizivaju, Hitlera, drugi Pavelica, treci Karadzica a neki i Tita.
Volim Hitlera vise nego sebe, pa to je bio genijalac on je zanao prije 70 godina sta su cionisti.
Vidi, vidi, ja poziva Adolfa, dobiva do sad 18 pozitivnih glasova, a svi se busaju u prsa da su melem duše.
Zašto mi brišete komentar kad napišem da nije neočekivano da naoružani vojnik puca ako mu je izložen život? :) A prvi komentar u kome se priziva Adolf je OK i prihvatljiv. Ccc, moji muslimanci kako ste zastranili, niste svjesni.
Pa ne možete napasti naoružane vojnike, ugroziti im živote i očekivati da neće pucati. Ne znam što su Turci očekivali, valjda da vojnici pristanu na linčovanje.
Čelične cijevi i geofoni - Najavljuju da zid nećemo moći srušiti niti zaobići, ali vidjet ćemo što će se doista zbivati. U svakom slučaju, ni mi nećemo sjediti skrštenih ruku, previše je novca uloženo u konstrukciju tunela da bismo ih tako lako napustili - kaže Abu Rawali. Izvor-(Večernji.hr)
Hocu reci turke.. da trebalo je
Kako kaže, jedini uvjet za izgradnju tunela je plaćanje jednokratne uplate Hamasu u iznosu od oko tri hiljade američkih dolara te pristajanje na zabranu krijumčarenja alkohola u Gazu. Tunelsko krijumčarenje stvorilo je na palestinskom području sasvim novu klasu bogataša koji su se doslovno obogatili u podzemlju, a na transportu krijumčarene robe zaposleno je oko 50 hiljada Palestinaca od čega oko deset posto čine djeca. Ulazi u tunele zatvoreni su na palestinskoj strani šatorima, a Izraelci su tunele do sada pokušavali uništavati zračnim napadima. Kako niti jedna mjera do sada nije zaustavila krijumčarenje, Egipćani su uz pomoć američke vojske počeli izgradnju podzemnog zida od čeličnih cijevi koji će se pružati do 18 metara ispod površine zemlje.
Egipat reže 200 palestinskih tunela podzemnim zidom Kako bi spriječili krijumčarenje oružja i tehnike na palestinski teritorij koji se već nekoliko godina nalazi pod izraelskom blokadom, egipatski radnici potpomognuti inženjerijom američke vojske počeli su prije nekoliko dana s izgradnjom 25 kilometara dugačkoga podzemnog zida između Egipta i pojasa Gaze. Više od 200 podzemnih tunela koji se protežu ispod izraelsko-egipatske granice danas za palestinska područja u Izraelu predstavljaju glavni opskrbni put kojim u Gazu dolazi doslovno sve, od mikrovalnih pećnica i televizora do motocikala i oružja poput raketa kratkog dometa. Nova klasa bogataša - Sve što dolazi u Gazu dolazi preko naših tunela. Živa stoka, motocikli, pa čak i automobili koje rastavljamo u dijelove kako bi mogli proći uskim hodnicima - kaže Abu Rawali, vlasnik jednog od tunela čiju je izgradnju platio oko 220 hiljadaameričkih dolara.
LONG LIVE ISRAEL!