Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to mogu samo napraviti licemjerni zidovi kud ce veci dokaz a kad ih covjek malo pricne placu o holokaustu odma nazivaju antisemit a oni sta rade po palestini gori od hitlera...
pocelo je pocelo!!!:D
Svasta ce covjek procitati u zivotu svom!!! Pa, sad, kako ce turcina smjestiti na visoku stolicu kad su mali rastom...nego, ovo podsjeca na pricu o lisici i rodi, kad su isle u goste jedna kod druge. Lisica servirala hranu rodi na tanjir, a onda roda lisici u flasu.