Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je 13 km od latakije, onda je bio u sirijskom prostoru
OHOOOO VAM SE OD UEFE!!!!
I pobijene ljude sa onog broda je lazni islamista Erdogan zrtvovao, kako bi kako bi se predstavio kao zastitnik muslimanskim masama i povratio kod muslimana davno unisteni pozitivni imidz turskog rezima (Turska je prva musl. zemlja koja je priznala cionisticki tumor i uz bandu Saud, Turci predstavljaju njihove najodanije sluge), a ustvari on i Davutoglu, mali oposlusni vrtirep kojeg Obmana doziva kaziprstom, odano i bespogovorno sluze Washingtonu i Tel Avivu provodeci njihove regionalne i globalne interese. Samo Turci i njihovi cionisticki gospodari pocinju konacno shvatati da su izgubili rat u Siriji i da Sirija nikad nece pasti, pa otuda postaju sve nervozniji. Otpor cionizmu ce trajati dok to zlo ne bude potpuno slomljeno!
Cionisticki slugan R. T. Erdogan, nanio je toliko stete Turskoj na medjunarodnom planu, da ce to biti jako tesko ispraviti, a evo, sada ima namjeru slati i tursku djecu da proljevaju svoju i sirijsku krv za cionisticke interese, sve kako bi njegovi gospodari, Omana u Washingtonu i Bibi u Tel Avivu bili zadovoljni, samo nece ni Erdoganovo dugo. U Turskoj se sve vise njegova politika prepoznaje kao anti-turska i procionisticka,
zar nije bila ponuda o kompenzaciji porodicama pobijenih?
a od Izraela ni \'izvini\' nisu dobili a pobi im civile.
a sta vas avion ima traziti u suverenim vodama sirije-jedino provokaciju. mozda je to nato tako naredio da vidi dal sirija raspolaze sa kakvim protuzračnom odbranom
Genocidasi su Turci a ne Sirijci.Pa nisam valjda ja pobio milju i po Armena.Puna podrska Asadu,ne popustiti zapadnim imperijalistima ni milimetar.
Sta ce turski avion u Sirijskom vazdusnom prostoru ? Sirija je opravdano oborila tudji avion na teritoriji Sirije i time pokazala muslimansku ljubav prema muslimanskoj braci iz turske ! Iako mislim da USA ima svoje prste u svemu ovome po obicaju , prepoznaje se njihov \"rukopis \" u namijestanju ratnih igara !
ti nisi makao iz svog sela ako mislis da bi turci nekome dozvolili da im se mijesa u vojsku na operativno-taktickom nivou. amerikanci su umjesani na stratesko-politickom nivou. ko je ikad radio u turskoj, zna koliko su turci striktni oko vojske i sigurnosti.
Ne znaju ni gdje je, al znaju da im je to sirijska vojska oborila, znaju jer su im Ameri tako rekli, a ovi navikli polizat im šupak za sve što iseru....
Bring them all down. Filthy Turks. Never forget armenian genocide.