Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kemal Mustafa Ataturk da vidi šta mu je ovaj uradio od zemlje okreno bi se tri puta u grobu
kad je tekma protiv grčke?
"Kladim se da će njemački kancelar i njegov kolega iz Francuske za deset godina otići u Ankaru i na koljenima militi Tursku: 'Prijatelji, pridružite nam se'" - bivsi Komesar EU za energetiku (sada za budzet i ljudske resurse) Gunther Oettinger ( https://en.wikipedia.org/wiki/Günther_Oettinger )
NARAVNO!
Ma ko je3e posmatrače.
Ne smiješ ni riječ reći protiv njega inače otkaz iz službe ili zatvor. Zatvorio škole i univerzitete. Protivnici pod totalnom kontrolom. Demokratski al u kurcu.
@Undercover Brother prije 0s Ne smiješ ni riječ reći protiv njega inače otkaz iz službe ili zatvor. Zatvorio škole i univerzitete. Protivnici pod totalnom kontrolom. Demokratski al u kurcu. I jedva i tako prešao 50%.
@SultanErdogan Kome nije smetalo? Idiote, ja sam Bosnjak, musliman i vjernik. Zbog toga mi i smeta sto jedina uspjesna muslimanska drzava propada!
Da je pobijedila strana koja je bila protiv vecih ovlasti predsjedniku Turska, sa svih strana iz Evrope bi bile pohvale na korektnosti referenduma. To su ti Evrposki ljigavci kada je Turska u pitanju.
Turcima treba što više kamenovanja, linčovanja ubijanja vješanjem, to su prave vrijednosti.
Turci, samo vi svoj poso. Od kako nas medjunarodni posmatraci posmatraju, mi tonemo sve dublje. Valjda cekaju ako ne potonemo, da nas oni gurnu.
Turcima treba što više kamenovanja, linčovanja ubijanja vješanjem, to su prave vrijednosti.