Ukoliko propadnu pregovori
0
Ankara će anektirati sjeverni dio Kipra?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle,sljedećeg dana Rusija anektira Južnu Osetiju i Abhaziju,Srbija Republiku Srpsku,Albanija Kosovo. Pozdrav sa Čengić Vile.
Vidim da se secas starog imena! nego sto tebi ne pomognu turci...skupiljeni ste u fildzan...za casu vode ste! 24%
Srbija će anektirati Sandžak i Preševo.
na ovom portalu više vlaha nego u Bosni
ove domaće poturice neće čak ni Turci.
Naših 24 % + Turska= 81 milion, sila nebeska!
Draga Turska mati mi te ponizno čekamo već 150 godina da se vratiš u naše krajeve i doneseš nam tako potrebiti red i mir. Da mi Poturice ponovno možemo po cijele dane divaniti dok krščanska raja radi i služi nama. Dok nam zamotane žene iz kuće ne izlaze a djeca bosa i nepismena se igraju kraj potoka. Vratite se Turci čekaju vas vaše POTURICE
to bio bio potez koji bi RS pozdravila .. nista nebi islo nam naruku vise nego da Turci anektirjau sjeverni kipar.. inace standard mus.limanskog i hris.canskog Kipra je kao bos.na i svajcarska.. turci sjevernog sanjaju da idu na rad kod hris.cana .. ko cazinjani u sloveniju
Pyzda vam m a t e r i n a, ne znam koji su mi gori chetnici, u.stase ili ove potyrice što prizivaju Turke. Halloooo..Ovo je BOSNA I HERCEGOVINA, imate Srbiju, imate Hrvatsku, imate Tursku pa selite (se.rite) tamo, jer ima mnogo više nas koji volimo ovu zemlju i boli nas kyta za vama dušama prodanima!!!!!!!!
Svi ste vi veliki analitikusi i svi vidim dobro poznajete politiku. Ne provaljujte se više Tita vam!
Ne, Turska anektira BiH, cijelu, od Une do Drine.
Bosnjaci ce proglasiti Republiku Tursku Bosnu i Hercegovinu i pozvati Turke da stanu u zastitu svoje teritorije. Ko trazi belaj, obicno ga i dobije. Turska Republika Bosna i Hercegovina pa da vidis cija majka crnu vunu prede.
Su ocajni. Nisu i ne zele da budu Turci. Ali sta je njih 50,000 spram 500,000 Turaka koje su naselili na Kipru da sluze turskoj ekspanzionistickoj politici. Ogavno.
To Turciiiii Anektirajte i BiH
srbi vidite ma turci ponovno prave osmanlijsko carstvo spremite neku kao oliveru :D doci ce vasi prirodni ocev da ih vjerno sluzite na period od 500 godina xD