Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne voli Kurde u Turskoj ? Odgovor je jasan. I eto ko je poturio bombe.
Ovo je sve Erdoganovo maslo-idu izbori i hoce da se nametne kao spasioc Turske!Mora ostati na vlasti jer su on i familija teski milijardu eura u raznim biznisima!Mora se sakriti i pad turske ekonomije!A usput tamani kurde!Vrijeme je da vojska preuzme vlast i pohapsi islamisticku bagru!
Na ovaj način je lako destabilizirati neku zemlju, a tako i Tursku, pogotovo što ta zemlja podržava ISIS, sudjelovala je u snabdjevanju oružjem tih krvožednih vehabija, sudjeluje u treningu jer su tamo kampovi CIA-e i što je najgore previše je poslušna fašističkoj Americi. Ta podložnost će joj na kraju dohakati. Izrael će slaviti jer će mu to zadovoljstvo prepustiti US. Podržavam inače gospodina Erdogana.
Je li i ova vijest izmisljotina? Hajmo teoreticari? Ko je kriv?
Vjera mira... Al u kurcu. Vjera terorizma i nasilja, ma nije ni vjera islam je diagnoza
Sekta majstore, kakva vjera...
Izvršiti samoubilački napad među civilima je kukavičluk bez presedana, pa hebo svoje matere čkupi,koja mu je ideja,da li je zlostavljan cio život od vlasti,vojske,ne mogu biti pametan. Japanci su imali kamikaze ali oni su bar se ubijali na frontu,ako se to može nazvati normalnijom pojavom.Cio svijet klizi u spiralu zla,žali Bože života,ljudi protestirali da se situacija smiri a on se raznio među tim narodom.
Dosli na red i muslimani da se podjele kao i kriscani , neizbjezna pojava kod religija i vjera . Nikad zadovoljni i svi bi da po svome kroje (uzimaju pare od vjernika) !
kad ovo gledam ne mogu da vjerujem da je stvarno!!! wtfff
Fuj. Na Kurde svaljuju odgovornost jer su im oni politicka prijetnja, iako je ocito sve vise da ovo rade pripadnici ISIL-a