Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze za nju pricati ko hoce,sta hoce ali ova zena je jedna dobra osoba! Kad drugi budu ucinili djelic onoga sto ona cini za potpune strance moze imati pravo da je kritikuje.Cak ni tada.
Jolie je primjer svim ostalim poznatim osobama.
pu jeste ofucana ..počela se raspadati ko majkl džekson
Ma najbolja si na svijetu Andjo - bog ti dao sve najbolje i tebi i tvom cojku i tvojoj djeci .... da je takvih kao tebe jos - bio bi ovaj svijet puno bolji....
One more point for Angelina Jolie PS Smjesna je ova Boginja liberalnog kapitalizma... Kuku onima koje ona obilazi....
@Krvavo zlo @Pretorian Konačno još neko da skonta ovu židovska marionetu.
pricali vi sta hocete, na videu izgleda prejako
Krvavo zlo BRAVO jedini si ovde koji koristi mozak ovo drugo sve oprano nazalost. Sve sto sledi su fakti: Angelina Jolie je jedna obicna narkomanka Angelina je po novom clanica Trilateralne komisije ili popularno prozvanih Illuminati. Angelina nije nikakav humanitarac vec u sluzbi zla ili zlobnih da promovise njihove sledece ciljeve i planove ili sa svojom popularnoscu skrece paznju sveta tamo gde oni hoce paznju. Nisam si mislio ali bosnjaci podupiranjem ove vampirske narkomanske ku.rvetine podupirete buduci napad na Siriju koji ce biti veoma uskoro prema procjenama oko jeseni ce poceti kampanja ovo sad je igranje opet na kartu humanosti za tako gl.upe kao sto su neki po celom svetu koji posle daju zlu legitimet za napad. Boli me za Bashar-Al-Asada i Siriju ali mucnite tom glavurinom vise uvek padate na iste fore kao fol nekakva humanost i ne budite tako jeb... NAIVNI!!!
Njeni Iluminati izazovu rat i onda šaljuj ovu k*urvu da lije krokodilske suze...UVIJEK pred kamerama blood show
ko kaze da je ona naljepsa na svijetu celava mu keva
A vidi ovog malog sto kopa nos pored Andje,hahhaah
ANDJO BILO BI RED DA I MENE POSJETIS
jest se ofucala
Jest ofalila.... pite anđo klopaj , ista si avet.
Bravo Anđo..... respect...........
Zar je vama primitivcima najbitnije kod ovakvog tipa vijesti - kako zena izgleda. Pa ne radi se od duplerici u Playboyu, vec o prijeko potrebnom, ozbiljnom humanitarnom radu. Citajte trash clanke, pa komentarisite izgled.
majke ti izgleda ko kostur al svaka joj cast...