Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Erdogan mislo isto
Da misli isto, Erdogan bi povukao molbu za ulazak u EU.
Fašista Erdo bleči ko jarac u buretu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Erdogan nije prestao da trci za mrkvom na stapu i dalje bi lagali. Samo ih je primorao da konacno izgovore ono sto svi znaju decenijama.
Turskoj ne treba EU. Turska ima zdravu ekonomiju pogotovo realni sektor industrija, trgovina, turizam i sama kroji svoju sudbinu. Zemlja se gradi bez pomoći kredita od EU može sarađivati sa Rusijom SAD-om i Kinom bez da vodi računa o nekakvim kvotama za uvoz i izvoz jer je ne sprečava krovni zakon EU i trčanje po mišljenje Merkelovoj.
Konačno jasno i glasno. Turskoj razvlače pamet preko 30 godina nekakvim "pristupnim pregovorima" a ovaj stav je oduvijek bio poznat samo se sad konačno glasno izgovara. Evropa je kršćanska i može "podnijeti" samo onaj broj muslimana koji neće remetiti njeno kršćanstvo u osnovi. Maske su konačno pale.
@ziganteli Uopšte ne osporavam te navode. Uostalom sve te tzv. demokratske države to rade na sličan samo suptilniji način.
@ziganteli ne, nisam uopšte mislio u tom smislu. Naravno da znamo koja su društva naprednija po pitanju ljudskih prava i općenito osjećaja i uživanja ljudskih sloboda ali mislio sam o zakulisnim radnjama stvaranja ISIl-a, saradnje sa njima i sl., uticaja na medije i tako to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turci su pogan narod i treba ih dislocirat..protjerat sa dijela Europe i porušit sve mostove i tunele..eno im Rusija pa neka se druže sa Putinom
@Erazmo_25 da je više ovakvih fukari bi bilo bolje..ali pošto nas nema dovoljno fukara liže čmar turcima i živi u laži
Zalibo Tursku za vas i EU
Zato stalno kmeče kako se moraju primiti u EU, a realno meni kao Bošnjaku je drago što neće biti primljeni nikad i nadam se da će im kuće biti daleko od Bosne. Jebali vas Turci više, hvatajte se Zapada.
strateski zayeb mladog bakira...
pa realno 95% turske je u aziji, zasto bi I bila u eu
Ova Erdoganova Turska svakako da ne. Ona prije Erdogana je mogla.
@drugi profilpa sto je nisu pustili
To što Angela kaže: "TURSKA NE BI TREBALA DA POSTANE ČLANICA EU" znači da ih savjetuje da to apsolutno ne priželjkuju jer je bolje za njih da idu putem kojim već idu, a to je sa rapidnim razvitkom ekonomije.
Koji rapidni razvitak ekonomije, s' ti lud
Sad i otvoreno priznate :)
reci nam nesta sto ne znamo vec svi
Kako cu sad zaspati 😭😭😭😭
Ja sam isto mišljenja da Germanska plemena nije trebalo pustiti u Europu i to: 450~ godine Franačka plemena opustošila Galiju, 540~ Lombardska plemena opustošila Italiju, svi došli sa Kavkaza današnje Ukraine,Švedske, Norveške nikakve veze sa Europom nemaju, govore Germanskim primitivnim jezicima ni slična Latinskom, Grčkom. Živimo u vremenu u kom Vikinzi i nekakvi tamo narodi koji su propričali u 6 stoljeću spašavaju "Europu" od Europljana ne znajući ništa o historiji europe
Pa da starosjedioci osmanlije i arapi su oličje europe
@Maestral Pričaj ti šta hoćeš, kultura i vjera su promjenjive stvari... genetika je pokazala kontinuitet stanovnika Balkana i Anadolije, dok Sjeverna Italija, Francuska = Sve svježe.. došlje od sredine prošlog milenija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko da gledam, upakovaće ih Putin, zajedno s Azerbejdžanom u Šangajsko društvo. A kud Turci tu i mali Bakir. Bosna od Bihaća do Pekinga.
i ne treba da postane
Živio Sultan Erdogan !!!