Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napada al-nusra, napada idil, al´-kaida, asad, mslimansko bratstvo, hamas, hesbolah. boko haram. asad, suniti, siti, alaviti. kurdi ,,,I svi vicu alahu egber!I za to zapad kriv?Niko vise ne pusi tu pricu,Medu kolonijalne sile. ako se vec vracate. ubrojite i tursku koja svojim kolonijama nikad nije odstetu platila!
DAS MERKEL
zalosno je sto sve gledate i ne conite nista, da je nekom drugom narodu rijec, bilo bi akcije
Imaju li oni izdajnika ko mi rahmetli Aliju..
eno Rusi počeli bombardovat.. al najbitnije je na klipu da oni viču Allahu EKber
merkel i novalic najljepsi par
bolje da turska pusti tih par miliona krenu ka evropi a da su pametni to bi ucinili, pa neka se oni brinu o njima ....
OVA je kriva ovaj Hitlerovac u ženi za sve!! Skupa sa SDA-om od Ex Juge pa na dalje...manite me gluposti sekti i ostalih sranja,ova je sekta najgora lično!
Počelo je spinovanje Klix-a i ostalih prozapadnih govana..... Ma jebaće im Rusi majku kroz majku, neće proć dugo vremena kad će ISIL.ovci bijele zastavice isticati. Mamu im narkomansku !
srebrenicani na aparatima
@ HariseBekicu cemu ovaj tvoj komentar?
Poredjenje sa Srebrenicom?Što neporedite sa Irakom, Avganistanom, Libijom, Ruandom...?Jbte kao da je u Srebrenici pobijeno pola miliona civila.
@traktorijada Nemcu nisu genocidaši, oni nisu pobili milione nedužnih civila?
papane ko ide u siriju ratovat. sad ces vidit kad vam se vehabije pocnu vracat. kosti ce vam oglodjat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je ovo odvalila Angela onda ne znam fakat imal žena oči? U Siriji samo atomska može napravit goru situaciju. Minimalno šest vojski se bije međusobno, plus Amerikanci i "saveznici" jebu koga im se uzjebe. Eto sad su se i Rusi uključili...