Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ćemo mi aBd u Njemačku. Andža će do 2020 uvoziti 2 miliona ljudi godišnje, biće mjesta za sve. Ne treba se gurati. BiH ostavljamo Bookiru i Sebiji, da se mogu goonjati po livadama...
Bit ce mjesta za sve, da li ce biti posla za sve je u pitanju.Njemackoj industriji je potrebna jeftina radna snaga.Zivot je skup.Raditi dva posla da bi prezivjeo, sigurno nije u tvom interesu.
FDP ne zeli igrati po Merkelovoj strategiji, a to je:sto smo obecavali pred izbore, ne mora vaziti iza izbora.FDP je dobila u vecim djelovima entiteta, imaju jaku volju i ostaju vjerni svom glasackom tijelu i njihovom programu.
Formirajte sto prije vladu i nama je u interesu jaka Njemacka valja nam se doseliti tu vecini Bosanaca a necemo nestabilnost koju ovdje imamo.
Nemojte vise molim vas,svima nam je dosta jake Njemacke za sva vremena
pusite kitu