Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam komplekse. Mrzim sve što pravoslavno nije. Prosipam priču kako sam ateista a u stvari sam teški pravoslavni fanatičar. U ime mog pravoslavlja sam po Bosni činio zvjerske zločine jer me vladika Kačavenda zlostavljao.
@KlixanPed0fil Imam saosjecanje sa tobom, jer si rodjen sa sindromom "ugrozenosti" i zbog toga si bio sklon svemu tome.
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaki put kad ugledam popa, digne mi se. Valjda posledica ispovedanja kod vladike Kačavende kad mi je opraštao grijehe. Uvijek mi je istjerivao zlo a utjerivao dobro. Čim ugledam crnu mantiju postanem animalan. Jesam li vam rekao da sam opasno bolestan? Ovaj portal mi život znači. Kad bi ga danas-sutra zatvorili mislim da bi izvršio samoubistvo. Javit ću se ja danas pod drugim profilom da meljem i kenjam al me ne uzimajte za izbiljno.
@JCW Nisam sam sebi yebo znanje nego javim se pod drugim profilom da pljujem po muslimanima pa se opet ulogujem na ovaj da se izvinjavam. Oduvijek sam volio da se sam sa sobom svadjam. Jesi li ti isto pop? Joj kako bi volio da mi i ti utjeraš dobrog! Volim mnogo popove i njihove mantije. Uvijek se uspalim kad ugledam svijeće na oltaru!
Sad je bitno jel s maramom il ne A ostalo nije Ha ha
Pa nije ona Kolinda pa da stavlja mahramu.
Uff, sto se Merkel oznojila.
nacisti se brinu za ljudska prava , kako dirljivo. muslimane kolje ko stigne sirom planete i jos o ljudskim pravima se brine doticna . aferim
@hrdonja a sta radi arabija,,, pobi sve oko sebe
Jeste naporni u pm.. Eto vam dokaza da niko nikog ne tjera na pokrivanje. Dzaba samo laprdate, niko ne dira ni popove ni casne sestrice koji vam je vise k... Dizete mi pritisak beze. Laprdije prosipate a niko nema feninga u dzepu..
Merkelica ''Kome ba da se ja prilagođavam''? :)
Nit je jedina bez mahrame nit joj je prvi put da bude u Saudiji bez mahrame. Bolesno ste opterećeni Arapima, njihovim običajima i kulturom. Bolesno i pervertirano.
a zasto mahrame jaro?
@KafiristanRS Nema prisile ni muslimankama, osim naravno ako musliman muškarac misli da ima pravo prisiljavati nekog na nešto. Marama jeste običaj koji je preuzet u pravilo. Nemoj u meni nalaziti sudruga za svoj šovinizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno da ce bez marame, nek prde kozojebi kolko hoce ni oni ne postuju nikoga i nicije
Bolje da je bez marame došla, nego bez gaća
OPREZ (ZDRAVSTVENI RIZIK): Sunčanica nastaje izlaganjem glave a posebno potiljka, visokoj temperaturi- odnosno utjecaju sunčeve topline. Posljedica ovoga je da žilice u mozgu nabreknu i mozak natekne od relativno naglog povećanja volumena. Problemi su jako slični potresu mozga i nisu bezazleni. Ozbiljni slučajevi sunčanice mogu završiti i dugotrajnom nesvjesticom, pa i komatoznim stanjem i smrću.
Pa dobro? To kao neka vijest. Zapeli ljudi za marame, pa to je... Sigurna sam da nigdje muslimani u svijetu ne raspravljaju o marami kao Bosnje napacene. U Tuzli monstrum silovao svoje dijete, a Bosnji je bitno je li kako se sad to kaze ZENA ZAMOTANA.
tačno tako
Ebala vas Merkel, imal ko da igramo battlefield 1
Nit se kralju može više dić niti je ona za šta sposobna, tako da upute važe samo u tom slučaju !