Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cu rec... globalisti na aparatima :D
evo ovako su srbi spasavali hrvate od mudzahedina...a onda su ti isti hrvati pobili srbe koji su ih branili...sta da radimo danas?...da ih branimo ili da im posaljemo mudzahedine?....https://www.youtube.com/watch?v=QTz6eVJ5yUQ
@StGeorg ...stavi...
Hrvatska bi sa BiH trebala voditi zajedničku migrantsku politiku ! AKo se uzme u obzir da je Hrvatska čuvar granica EU a u daljnoj perspektivi i BIH te da imaju 1000 km zajedničke granice. Porozne.
Koji je ovo đikan! Podrška Pernaru i Zivom zidu, jedini iskreni.
Al ne mogu ove propale drzave sto misle da migranti ZELE ostati u njihovim propalim drzavama... pa zna se gdje ljudi hoce da idu....bjeze iz vasih propalih drzava kao iz ratnih zona....
Dodik je pametan. On je rekao da ih ne zeli u RS i on ih samo deportuje do federacije. Sta nasa vlast cini po ovom pitanju???
Dodik pravi gresku sto ih deportuje u Zapadnu bosnu, treba ih sve poslati u Sarajevo
Na mala vrata se uvode koncentracioni kampovi u BiH. Nasa vlast nista ne cini da se to sprijeci.
E moj plenka wilkomen je zabranjena riječ sada u Evropi, ima da se migranti lijepe na balkanu poput auta na autoputa. Najzalije najviše će se naseliti u bih.... Doduše u muslimanskom dijelu
Samo Serviju ne spominje a svi koji ulaze u Bosnu i Hrvatsku dolaze iz Servije.
Tacnije svi dolaze iz Turske na balkan, tako ako nekog krivi krivi Turke!
NEvjerovatno je da nema vanredne sjednice parlamenta BiH i vijećea misnistara !! Hajd što nema zakona i što birate ljude SA DRUGE STRANE ZAKONA !
Jeli ovaj živ? Nešto ga nema dugo, a i žut je nešo. Šta li će sad ona plava kokoška da izjavi?
Zar u svemu morate biti prvi !?
Prve zemlje su Italija, Grcka, Bugarska ali to sad nije bitno, ono sto je bitno jeste da su ti emigranti mahom muslimani tako da bi fedaralisti trebalo da ih prime jer su to njihovi. Da su ne daj Boze pravoslavci ja ne bi imao nista protiv da se nasele u Srbiju ili republiku Srpsku !
Nije tačno, i HR je prva zemlja, ako je migrant preko albanije ušao u crnu goru, posle prešao u BiH i sa njezinog tla ulazi u HR, to mu je prva EU zemlja.
@SamoDaRataNeBude A iz koje ce zemlje emigrant da udje u albaniju? Moze ili Grcke ili Italije koje su u EU ! Jedino ako emigrantima ne smatras siptare?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
đes' ba džukac ?