Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozo*ebi. Daš im normalan život u svojoj zemlji da bi oni gledali u tursku i glasali za diktatora dok žive u najliberalnijoj zemlji.
ciganija poprilicna, ovi turci
Pa to su turci koje su komunisti protjerali 60-70 tih godina koja je glad tad vladala u Turskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hiljade kilometara daleko od brkatog zlotvora Erdogana, sigurni u EU, zaradjuju deset puta vise nego u Turskoj, uzivaju sve blagodati EU, ali oni biraju turcima u Turskoj diktatora koji siluje drzavu i gradjane jer je njima dobro.
Vjeciti HDZ agent, HNSDP-ovac. Šta očekivati od ovakvog mozgova nego ovakav komentar. A Katolix ti nabaci pluseve jer si njihov bot.
Jedan drugom reko Turk( tako oni kazu medzusobno Glupane jedan drugom) i potrukli se Turk-Turk=Katastrofa.Bosnjaku kazes Glupi Bosanac on odma popizd.i i izmislja ja Tvrto kotromanic Hadzija na facebook .Joooooos veca Katastrofa !!!!
Redžo će biti ponosan na svoje batinaše.
Toooo, sano se rokajte, jel sehidio ko, znal se sta??
Sve to pendrekom treba u vugla vratiti pronto u turkmenistanske stepe...ne, u konstantinopolj, jer to mi uzimamo, nema smisla da ih ceramo 2 x
Glasanje dijaspore treba ukinuti svude, kako ti mozes iz druge drzave nekome odredivati vlast na drugom kraju kontinenta?!?!
Nije mi jasno kako se u Holandiji moze glasati za Erdogana, siguran sam da u Turskoj ne mozes glasati za Mark Rutte. U konzulatu bi mozda i imalo smisla ali da im prave biracka mjesta nema smisla
ovako i nase baline glume patriote iz svedske, danske, njemacke itd. Vratite se ovamo pa glasajte! Obavezno ukinuti pravo glasa ako napustis zemlju
Kurdi ...
Autokrati aranziraju i isplaniraju sve i tu nema slučajnosti. Važno je samo ostati na vlasti do kraja života. Inače čaka sud i kazne i zatvor, ako se kralo. A većinom se krade kod autokrata. Ondaj Brazilac koji je izgubio izbore više nije u Brazilu
Vidi Tursku jedanput u dvije godine ali je najveći Turčin.
Biralište u Amsterdamu za izbore u Turskoj? Wtf? Mozda u ambasadi?
Nije jarane, već je čitava sala. Ima i u Kelnu. Ma svuda na mrskom Zapadu.
Turaka ima “malo” vise da bi mogao organizirati izbore u ambasadi.
Pobise dijaspora 🙈🤣
I Erdo bi da vlada doživotno, kao naš Sultan od Poljina
Nas sultan od poljona je to i vidio od erdoana 😁