Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sasvim privatna i licna stvar i ne vidim razlog zasto se drzava petlja u to. To je po meni narusavanje ljudskih prava.
nek se počnu baviti "vantjelesnom oplodnjom"....to sam ja prakticirao u mladosti....često....to je ono kad oplodiš al vani
I onda svi na sav glas govore kako su demokratsko drustvo, a zene tretiraju kao drzavno vlasnistvo, kao predmete, robinje. I odakle im pravo da zabrane zenama abortus ako ne zele da radjaju? Uzas.
vjecita dilema...za ili protiv abortusa...da li je to jos uvijek upravljanje svojim tijelom?? ipak mislim da je abortus nuzno zlo.....ne bi zabranila
ne bi trebalo biti........al desava se i to pa vi laganini elegantno guzicu u stranu a belaj ostaje kod zene!!!
I popularna njivova "nije moje" hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (22)