Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Something is wrong with Esther
RUSI SRAM VAS BILO!
Sramotte bezobraznice jedne ,kako je mogla to uraditi.Nemam rjeci mada me nista vise nemoze izenanditi na ovom svijetu ali ovo je jako okrutno sa njene strane vidi se da nije sposobna da se brine o djetetu dubretara jedna velika .....olos je veliki......
Kako ste samo nehumani! Zar ovaj djecak - i da je retardiran - nema prava na zivot dostojan covjeka? Kakva ce njegova buducnost biti i Rusiji u domu za nezbrinutu djecu? Fuj, kakvo drustvo postaje. Najbolje napravite bebe iz epruveta, dizajnerske, yebo etiku i ljudskost.
a ona nije mogla da usvoji neko dijete iz amerike nego morala iz rusije lol
4327462378467823 Put Amerikanci su dokazali da su samo europski otpad i ništa više. Pa ako nije bila spremna na rizik u vezi sa djetetom nije ga nikad trebala ni usvajati hoće li i svoju djecu tako dati kad joj dosade???
na malom se stvarno vidi da nije mentalno stabilan, a ona kad ga je usvajala neznam u sta je gledala , glupaca ...ko nevidi da sa ovim djetetom i preko slike nesto nije uredu onda je on dementan. Gdje su joj oci fakat bile.
NE KA.KITE !!! Pametniji ste kad sutite.
nek ga je vratila , vidi se da je retard, svaka cast za amerikanku
Ovu amerikanku treba protjerati u Rusiju. Ona vise nije dostojna da zivi u Americi. Ruske vlasti jesu krive sto su sakrivale informacije ali dijete se nije smjelo tako okrutno sutnuti u avion i haj kuci. Amerikanka pod hitno treba da bude uhapsena i protjerana.
ok, mozda dijecak ima problem, ali placati medicinski tretman u ameici je luxuz. svaka cast usvojenoj majci sto ga je samog poslala avionom. Mogla ga je, kao sto ameri rade sa svojim kucnim ljubimcima poslati u kanalizaciju! bito je da demokracija vlada amerikom, a etika... ma ko yebe etiku!
ste vi. Dodo vam uvlaci svakoga dana a vi hocete jos.
da nije poceo pravit nuklearno nauruzanje da nije terorista... pa se zena prepala.. hahah...
Tuzno.. St ace od njega biti u usranoj rusiji
pa mogu mislit kako se dijete ponašalo, delikvent mali xD mada ni u kom slučaju ne odobravam takvo ponašanje. trebala je usvojiz bebu pa je odgojit