Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee da si nekako u Bosnu utek'o, danas bi majice sa tvojim likom nosali.
@n0vibosman345. Zar ti ja nedavno ne kazah da me poštediš svojih komplexa? Otkači, čovječe! Nađi stručnu osobu, pa se liječi.
@Sticenik krizarski fasisti su najvece ubice muslimana,protestanata i jevreja svecima proglasavali i dan danas ih slave i obiljezavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlično
Sta pisete u nas lopovi koji su na tronu u RS-u ubiju momka i niko nista ne zna ni nakon 8 mjeseci .
I onda ovdje vehabije i neki seljaci bosnjoooci pljuju po Americi! A vidi brale kako osude lika. Ovdje bi dobio po godine. Ako.
Kod nas bi ti sudili sto si uznemiravao ljude i dali bi ti uvjetnu od jedne godine.
Sta ti je pravna drzava... kod nas ubijes dvije osobe i dobijes koju godinu..
Lijepa Amerika. Samo zbog zakona. Ubijes ides na dozivotnu negdje i i na stolicu. Postanes institucionalizovan kao u Shawshank redemption-u. Da ne uperdjujem sa nama jer je nas krivicni zakon, kao i tuzioci i sudovi sprdacina u poredjenju sa njihovim kaznenim sistemom.
kod nas si mogao srusiti 100 za tu kaznu
Sad truhni u zatvoru, bolesno kopile, a nova džamija će biti veća i ljepša. ❤️
24 godine za paljenje džamine? postoji li u muslimanskim zemljama slična presuda zbog paljenja crkve?
u muslimanskim zemljama nema crkava, zato jesu muslimanske
@aha. Amerika je sekularna drzava, a ne krscanska, kako pokušavaš implicirati. Tako da ti je poređenje nevaljano. Prilikom određivanja kazne nisu se pozivali na kanonske zakone, tako da si i tu promašio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dokaz je ovo koliko smo mi slabi sa kaznjavanjem, kod nas ni za ubistvo ne dobijes ovakvu kaznu..........sasvim ispravnu
krizarski fasisti su na hiljade dzamija porusili i spalili,sto po spaniji,italiji,madjarskoj,hrvatskoj....tako i po bliskom istoku pobili su krizarski fasisti milione muslimana,protestanata i jevreja i opet bi oni ko nesto da brane evropu od muslimana i idu u krstaske pohode al sta ce jadni i rahiticni
istina... i unatoč svemu muslimani hrle u uređene krstaške zemlje jer sami ne znaju svoje zemlje dovesti u red. hrle kršćanima iako su svjesni sa su neželjeni.
SAD je institucija za mnoge države
sto je rec drzava, kod nas nebi dobio ni godinu da zapali pola Bosne vjerskih objekata