Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI ANKETIRANI SU BILI ŽIDOVI.
Ankete u Iranu pokazuju da, 99% ispitanika smatra Ameriku i Izrael najvecim neprijateljem, ne samo za Iran nego za cijelo covjecanstvo.
Iran nije prijetnja ni susjedima.a kamoli amerikancima.Kad su to oni nekoga napali?
HEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEE-DA NIJE SMIJESNO BILO BI ZALOSNO......... TO JE MOZDA BBC,NAPRAVIO ELEKTRONSKO GLASANJE. ISTO KO KAD SU IZBORI U AMERICI.ZENA NA ELEKTRONSKOM GLASANJU KAZE JA GLASALA ZA JEDNOG A ANO MI SAMI IZBACILI BUSA DA SAM GLASALA . E TAKO TI ONI I SVE RADE. TO TI JE DEMOKRATIJA. GDJE NEMAS PRAVO GLASA.HAHAHAAAAAAAAAAAA
Što znači da proces ispiranja mozga uspjeva. Opet. Jer taj polusvijet ne misli, oni samo ponavljaju ono što im servira CNN, FOX i ostala medijska bratija u službi zločinačke vlasti.
Do juce BIO Irak,Avganistan,Libiya,ide redom prema Turskoj!!
propaganda je cudo. sad trebaju jos vise mediji protiv irana pisati pa ce za mjesec procenat biti 50%
Skuhao Natanjahu, a prrenijela Al Jazeera.
Americans: Get a life !
http://www.youtube.com/watch?v=PIE3exikeg8 AKO SU OVAKVE ISPITIVALI.......
Samo jedan posto američkog stanovništva može se smatrati inteligentnim, i samo jedan posto američkog stanovništva će biti proglašenim državnim neprijateljem
Najveci neprijatelj su samo sebi...Njihova maloumnost ce im glave doci
Rezultati istraživanja SAX pokazuju da su 32% urednika SAX imalo spolne odnose sa svojim najblizim u poridici dok Na drugom mjestu sa 23 posto anketiranih u SAX Urednistvu smatra da im je pravi otac Pas ili neka druga zivotinja.
Na taj jedan procent treba dodati jos dvije nule i onda ce imati pravi rezultat, jer su oni najveci neprijatelj danasnjoj civilizaciji (zajedno sa cifutima )