Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da u medjunarodnom pravu postoji rijec - osveta. Pravo i pravda su suprotnost osveti zato i postoje. Ovo je agresija po 1000x put globalnog hegemona protiv muslimana Bliskog istoka citave muslimanske zajednice.
Jeli ovo ona zgrada u koju su ispalili RAKETU, ali nisu nasli pasose, ali su ih nasli na drugoj lokaciji gdje je bilo kontolisano rusenje BLIZANACA, jes jes, tu nadjose saudijske pasose i udarise na IRAK, nisu imali dovoljno goriva da idu dalje na jug prema Saudiji, a mogli su NATANKATI i u Iraku. Inace da nisu mogli, isli bi dalje! Sreca u nesreci!
Ma ne zanima nikog klixe. Ljudi su svedeni na zivotinjsku egzistenciju a samo covjek moze da bira izmedju svijeta ideja i vegetiranja, sramnog zivotarenja i brige samo za svoje dupe koje ce svakako zavrsiti u grobu.
Ovaj tip danas dosao i citao pismo koje je napisao kauboj Marfi. I nista novo, sve po starom. Cilj amerike i zapada je da se uvijek i za sve krive sve tri strane. malo srbe malo Dodika, malo hrvate malo Covica. Zbog mira u kući "udario" je i po Draganu Čoviću zbog opstrukcije Јužne gasne interkonekcije. A Sebiju Izetbegović je spomenuo tek da mu ne prigovore da je zaobišao Bošnjake.
Bosnjaci danas ljube noge Amerikancu O'Brajanu koji je nepozvan dosao i drzi predavanja ovde ko da je car Selasije, minira dogovor obara vladu
Americka govna,što ne napafate zlocinacki Izrael koji ubija djecu i žene. I vi i Izrael radite HOLOJAUST nad neduznim arapskim narodom.Dabogda se o sebi zabavili.
Amerika je nasilnicka drzava koja glumi neku silu i pokusava da vlada svijetom. Mislim da to nece dugo
Termin osveta u Američkoj demokratiji novi pojam na bliskom istoku ili već isprobana taktika unistavanja i razaranja drugih pretezno muslimanima naseljenih drzava
Cilj im je na sve načine uvući Iran u rat.
Kauboji jos malo...
BBC reporter: "Veći dio lokacija koje je napala Amerika bio je prazan." Znaju da odgovor stize. Ovi ne zabijaju glavu u pijesak.
SAD slobodna zemlja ne manje nego Italija a mnogi vam nejedu hljeba
SAD slobodna zemlja ne manje nego Italija a mnogi vam nejedu hljeba
SAD slobodna zemlja ne manje nego Italija a mnogi vam nejedu hljeba
SAD slobodna zemlja ne manje nego Italija a mnogi vam nejedu hljeba
Bajden ko i Vucic samo sto ovaj za 3 amera, ubija 300 muslimana.
Ne smiju na Iran, pa daj bar na Irak samo neka se ubija, bitno je da je tuđa država
Mogu oni gdje hoce i znaju to. Imaju oružja da nas sve sravne sam zemljom.
Hladno večeras...
Ne znam imal Pentagon te kapacitete da porazi te mocne milicije
I tako, dodjosmo mi i do posljednjeg prorocanstva nasih nadrealista, kad Zenit baca pogled preko zida, iz konacno mirnog Balkana ka Evropi i svijetu koji gore u plamenu krvavog rata. Tu smo izgleda, jos nije "zvanicno" ali pocelo je kako stvari stoje.