Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde. Eto saznali su koji su Rusi hakovali e-mail-ove ali neće da objave. Mislite li vi ikada iznijeti neki dokaz za te vaše tvrdnje ili treba da bude:"Mi smo Amerikanci, morate nam vjerovati"? Kao što je neki diplomata ili novinar rekao:"Isti ljudi koji su govorili da Sadam ima oružje za masovno uništenje sada govore da je elektronska pošta hakovana".
amerika = dedzal
Još neko samo treba da me uvjeri da Putin i Assange nisu prijatelji i da baš nemaju nikakve veze !! Mislim da bi to jedino mogla RTRS uz pomoć uglednih novinara iz BEograda !! :)) Nakon toga bi me u grogi stanju neko uz neznatno zavrtanje ruke lako uvjerio da dolazeći HEnry Kissinger ima još manje veze sa Izraelom i da obožava Teheran ! :))
Naravno. I Sadam je aktivno radio na oruzju za masovno unistenje sve dok CIA nije spasila svijet. Sva sreca pa Hillary u svojim e-mail porukama nije priznala ubistvo, jer ovi bi se i dalje bavili ko je i kako dosao do poruka, a ne gdje je zakopala tijelo. Sve je vazno osim sadrzaja poruka.
Sve je to lijepo i sta sad?
razlaz eto sta ''U intervjuu koji je objavio banjolučki list "Glas Srpske" Dodik je potvrdio kako će njegova stranka Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) istrajati na ranijoj odluci o raspisivanju referenduma o neovisnosti RS što je moguće očekivati najranije 2018. godine'' http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dodik-ne-odustajemo-od-ideje-o-samostalnosti-republike-srpske-i-to-cemo-realizirati.-bih-je-eksperimantalno-smetliste-protiv-kojeg-cemo-se-boriti/5474439/
To samo ptice znaju.
Jedino zasto jos nema optuznica za kriminalni poduhvat je Obama i DNC. A Trump se jos boji dirati zmijetinu
I da jesu, americki gradjani im trebaju poslati pismo zahvale i otkriti spomenik u centru Washingtona. Jedino sto su hakeri napravili je da su predstavili javnosti na koji nacin funkcionira interesno koruptivna hobotnica unutar DNC i vecih korporacija preko kojih ide preslagivanje odnosa po svijetu. Crno na bijelo se moze procitati kakav stav Hillary ima prema vlastitim biracima