Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja budalo. Jel to onaj bog što mu je poslanik pedofil i što su njegovi sljedbenici izazvali krstaške ratove, džihad...
tako i treba ...gorit ce u paklu
TOZ, mojne mi matereti vjersku propagandu vrsiti ovdje. Crkva je kriva i ja da se pitam ja bi taj Vatikan kao uostalom i sve religije ukinuo jer apsolutno nikakvog smisla nemaju. U crkvi pedofilija a u dzamiju kad odem na Bajram namaz hodza mi u po frke prodaje kalendare te pokusava puniti glavu politickim glupostima o Izraelu i Palestini. Izrael je agresor ali nije hodzino da o tome prica bar ne javno u toku sluzbe.
Postujem svoje a Bogami i svacije,potpisujem jedan od komentara, sto se tice Pedofilje i svakoga nasilja,treba se tome stati u kraj,naravno da treba tuziti,kao sto se slazem i za to da se bolje kontrolisu, namjere, izgovorenih rijeci celnih Vjerskih ljudi,unosi se previse politike i mrznje medju ljude,bas njima istima ,zahvaljujuci.
i ovakvi krstasi bi odrzavali lekcije muslimanima............... KRST je najveca pogana vjera
hehe, ma ovo ti je brate neki šetnov učenik
@DOLE Sta bi ti to covjeculjce mali, nebitni, minijaturno atomska cestico u svemiru, sta bi ti naspram Boga? Kako si samo ohol a tako mali i nebitan, nemas pojma. Bog je svakom covjeku dao slobodu odluke, na njemu je da misli a i odgovara za svoja djela jednog dana kada bude stao pred Njega. Za svoje nemoci, mrznju, patnju, nasilje, unistavanje prirode koju je On stvorio, gluposti (kao ta koju si napisao) itd krvi je covjek sam sebi.
to je dio njihovog vjerovanja, pogan poganska FUJ... sami sebi zabranili žene a dozvolili djecu..... sami sebe će oni unistiti
Pogledajte te parazite i supljere... dosta vise njihove hegemonije i totalitarizma.
Mislim da bi mi svi trebali tuziti religijske svecenike abrahamizma (judejsko - krscansko - islamske) jer su oni unistili nase zivote, pricajuci nam gluposti, opterecujuci nas strahom, usadjujuci nam mrznju, unistavajuci nas intelekt, pljackajuci nas, jer su oni obicni paraziti.