Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi sem indijanaca su migranti u americi...i trumpova mama je bila migrant i radila kao sobarica u hotelu...
Pa i indijanci su dosli tamo. Trumpova mama je dosla legalno i amerikanizirala se se za razliku od divljaka iz mexica... Ameriku koju danas poznajemo su sagradili bijelci. Crnci, latinosi, indijanci osim kriminala i repa nisu nicemu pridonjeli.
Ne bi me začudilo da i njih deportuju u Bihać.
I ja hoću u Švicarsku da živim i radim, ali ne daju mi, treba ovo, treba ono, nemaš ponudu za posao.... Ako dođem ilegalno, onda me moraju primiti?
To je logika nekih.
Evo katolika. Nece istocna evropa Muslimane. Vadite ih iz konc logora iz Amerike i sve u 'Rvatsku. Oni su braca po vjeri a i sveta biblia to podrzava.
Ovako Bosna treba da deportuje Sandze u Srbistan, pa neka tamo kradu i prave nered..
BIH mora uvesti slican zakon za deportaciju i migranata, a posebno ovih budala sa DISLOCIRANIM kockastim glavama i umovima, koji zive fizicki u BIH primaju place, muzu je do besvijesti a Psiholoski su u srbiju, hrvatskoj, rusiji, turskoj itd itd ... sto dalje magarac bio ko vrati ...😁
Mogli bi ovi iz bihaca otići na savjetovanje
Konacno da neko nesto uradi povodom ilegalnih parazita
Bravo. Izvrsna odluka.
Uživaj u deportacijama kozojebu 😚
@IsraeliWarrior Vodi onda svoju braću iz izrahella odakle su došli u zadnjih 100 godina
Mozemo li i mi tako sa migrantima??