Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika i jeste dobar prijatelj. Turska je u NATO savezu i imaju utjecaj u regionu. Prema komentarima, trebala bi Amerika biti prijatelj PKK teroristima dok napusti Tursku koja je sa Amerikom ratovala po Koreji i Iraku?
BEGOVSKA ČIZMA oslobađa!!!!
e ovo je primjer da se za sebe moras boriti a ne vjerovati slijepo savezniku...
Kurdi su im valjali dok nisu porazili IS.
jest lijepa ova turska zastava
Tako ce se uskoro i pojaviti clanak Amerika napustila Albance i omogucila Srbiji povratak na Kosovo.
Nista novo od Amerikanaca, stvaraju novo trajno zariste sukoba tako da oni mogu ici dalje sa svojom politikom.. Mislim da se ovim potezom radikalizuju Kurdi do te mjere da ce se pojaviti neki novi Isil a to nije dobro,oni su kompaktna skupina a ne dobrovoljci..
Ameri vam nevaljaju ni kad se mjesaju ni kad se povlace. Nije se rodio ko vam je ugodio