Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su oni rusofili, pogotovo oni iz srpskih medija koji kazu da ni muha ne moze proci sirijskim nebom, da ce Rusi sa nekakvim svojim super mocima oboriti rakete cim polete. Nastranu zatucani srpski rusofili kojii misle da su im Rusi braca, zao mi je neduznih civila, pogotovo djeca koja stvarno ni za sta nisu kriva...Boze, cuvaj ih.
amerika francuska i britanija najvece zlo ovog svijeta... ne razumijem ni tu njihovu vojsku majku im jel ta vojska toliko poremecena drogirana ili sta...
Sakrili su se svi po srbskim mišijim rupama i još se boje da i njima ne doleti ovaj jedan "Tomahawk"..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Uvode Ameri Demokraciju... A najvece zalihe bojnih otrova imaju... 😉
imal ko posudit fesa vracam prvog kad budenplata :D
Yebote,..koja farsa:):):) 305 miliona dolara amerikanci istresli na beskorisne ciljeve,..bice narudzbi za americku vojnu industriju koju placaju poreznici. Od 103,..sirijci(?) presreli 71,..dakle i oni ce narucivati jos ruskih AA raketa Rusi isprobali koliko su im sistemi sposobni, amerikanci spasili obraz jer kao nisu podvili rep Rusi potpomogli Trampa da se ne obruka pred svojima
Maloprije General Matis,.glavni komadant US Armije,...prica na CNN...gle qurca u nase djevojke,..kako treba stati na loptu jer hemijski napad MOZDA i nije dosao od sirijskih snaga:):):) ...i kako ce ovo biti JEDINI napad zapadne koalicije Parodija....
Raznesite inas molimvas
Trump je nas eroj
dzabe jevrejcine su nanijetile da naprave bafer zone da odguraju Siriju sa Golanske visoravni da se osiguraju. Nije him uspjelo sa ISIS-om sada ce laganjem pa bombardovanjem.
Trumpov novi reality show ,ali fakat ga je "zacero" Putku sad.Vidjecemo jos sta ce biti.Bilo bi dobro da se vise porokaju.
Ako je hemijski napad zaista urađen u režiji Asada onda apsolutno podržavam napad na njegov režim. Ipak, sumnja u taj hemijski napad postoji, zapravo nema logike da Asad izaziva zapad ako je Duma svakako bila pred padom? Pobunjenici su se predavali i konvojima vozili na sjever zemlje. Zaista je sve to u najmanju ruku sumnjivo.
Evo opet ih deru sad sa brodova. https://www.youtube.com/watch?v=EXg_tY5Ghu8 Trenutno traje novi napad. Klix je kasni voz.
bice da ti kasnis
kaže se: IMAO - PA NEMAO! Teško je nekada velikim kolonijalnim silama koje su palile i žarile po Bliskom Istoku, da, sada nemogu da nađu tamo svoj kolač. Trio koji je palio i žario na toj teritoriji to može samo diplomatijom ( podvalom) već tri puta ponovljenom, bar da pokuša " dostojanstveno" da ode u nedođiju. Plan ( podvala) sa bijelim šlemovima nije uspio, a Izrael na aparatima!
Eto neko djelo pravde u svijetu konacno. Psihopati u Siriji misle mogu klati kako im je cejf, eh eto im sad. Bravo Amerika.
Ako ste propustili vijest, Turska je odmah javila da podrzava napade.
Smiješan napad, od 100 raketa, 70 oboreno, nema žrtava. Ovo samo bilo da ne ispadnu papci xD
Djubrad Americka fasisticka.
Definicija Svjetskog rata, kada su tri ili vise nacija umijesani u sukob radi istog interesa !!!!
Ispaljeno 103 rakete oborene 70
Ucinkovitost 30% bravo Trump
😂😂😂🤣🤣🤣
Zanimljivo da nema nesto puno snimaka kako rakete pogadjaju mete. Dosad su usvim napadima prikazivane te snimke krenuvsi od Iraka 91. Mora da sad imaju noviju tehnologiju pa nemogu snimiti