Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U poljskoj su 3 americke baze, koji ni sam ne smijem pretpostaviti sta imaju. Putin je usao u minsko polje i to na rezervi sa vojnim vozilima, ma nema sanse Putko nista uraditi. Prvih 7 dana invazije je kljucno on nista nije napravio
Al doslovno. Uzeli Herson i to je to.
Znas da je masa njih/vas zube polomila na Putkovim precima, mnogo , mnogo puta . Stoga , ja nebi mnogo kurcovaro , da nebi bilo po ......... Srecno u svakom pogledu
evo rezime rata znaci rusija sila svjetska ovo ono dovela je na granicu ukrajine 200 hiljada vojnika vozila i u bjelorusiju sa svih strana znaci plus ove 2 zone sto drze od 2014 ljudi ulaze u drzavu prvi dan invazije ko. u svoje kroz ove zone i drzavu i toliko su jaki da su napredovali samo na tim mjestima gdje su u sustini i usli putin je upao u zamku amerike rusija je gotova amerika ih je unistila bez ispaljenog metka svojih vojnika
a nama embargo
Saljite jer od pocetka sam pisao i prije da su Rusi slabi Nema vise SSSR Nato i EU su pogrjesili kad je aneksiran Krim sto odma nisu usli u Ukrainu i potpisali sa Ukrainu u Nato Jer samo je Njemacka blokirala
Ameri vako jedino i ratuju…prsa u prsa.. nema ih nigdje
Znaci 100 tenkova manje😂
I ovi dronovi su ratni zlocinci
Ukrajinaca 40 miliona, bar 5 miliona sposobnih za rat, uted cijeli svijet im salje oruzje i ured cijeli svijet uvodi sankcije Rusiji, kada malo dublje razmislis znaci da Rusi ratuju pa ured protiv cijelog svijeta i ako dobiju ovaj rat ja je vidim kako moze biti dobro bilo gdje.
Diktatura pada.
Sto diraju mecku u Picku...ne znaju, a u stvari znaju pa zato provociraju, Putina je kratak fitilj...da ne bude HELLLLLP AS...pliz...Rusija je sila i ona je iskoristila mozda 10% resursa...Amerika je ovo zakuhala a sada doljeva ulje na vatru, izgleda da hoce treci svjetski..
Cuj, Rusija sila... Prijete NATO-u a ne mogu Ukrajini nista😂😂
U Ukrajini je za 14 dana izginulo više ruskih fashista nego za 11 godina rata u Afganistanu! Ostali su bez 4 generala! Toliko o brzom osvajanju Ukrajine!
Za ove dronove ne moraš se brinuti gdije ćeš ga spustiti, jednom dobro na ciljaj i završena karijera 😁
Samo rokaj rusku pogan. Treba to sve do Moskve spaliti sa zemljom !
Samo vi trpajte oružje.. nama ste embargo nametnuli
Sto se tice Amerike i njihove politike u Ukrajini mislim da je toliko providna i hinjska . Samim tim sto ce poslat 100 dronova ubica tim cinom ce samo dolit benzin na vatru a to i zele . Rusi ce naravno kao odgovor na to pojacat bobardovanje jos tezim nauruzanjem sto ce dovesti do vecih civilnih zrtava. Anglo-Sankosincima (Amerika i V. Britanija) je svjedno poginuo Ukrajinac ili Rus. Ukrajina treba da postigne mirovni dogovor sa Rusijom pod hitno.
Imaju i Turci dronove kamikaze, ali Bayraktar je top 👌
100 će poslati javno, a tajno ko zna koliko! Važno je samo da se glupi ruski agresori i fashisti u hiljadama vraćaju u sanducima fashisti Putinu!