Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj vojsci ima ratnih zlocinaca. Razlika je sto u normalnim drzavama takve kaznjavaju, kao u clanku, da bi ih u buducnosti manje bilo, a u poremecenim drzavama se njima ponose. Ne treba navoditi gdje se ponose, jasno je.
kad je narod mentalno zdrav onda se ubice nazivaju pravim imenom i nacija se odrice tog sljama. kad je narodu bolestan um onda sto veci zlocinac to veci heroj. "koliko je pobio balija? 250? to idolu nacije!!". inace ti narodi nemaju istinske heroje (onakve heroje po mjeri normalnog covjecanstva)
Nije to samo problem Srba, to je problem svih nas na Balkanu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U manjem entitetu bi za ovo dobio pridjev heroj i vojnu penziju...
Treba njih sve ovako osuditi
Svaki američki vojnik je ovakav...bez razlike...svaki je zlikovac...kao da njima ne isperu mozgove...fanatici-falangisti,definitivno....
Gdje ce ti gdje ce ti dusa junacino?! Neko zaista samo lici na covjeka.
Zlocin ce Se uvijek desavati dok smo zivi Samo treba sistem uvesti kao ovaj doZivotna ili smrtna kazna da ih manje ima Ali uvijek ce ih biti nazalost
ne vjerujem da će to on odležati
ovaj kopirao smrde u genocidu u Sreberenici. znaci udri po djeci starcima zenama... fuj!
neznam sto ga osudise,pa ubio je muslimane
E, moj Vladimire... izadji iza te okuke i pogledaj... i progledaj.
srbe na vrbe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj mazanja ociju stare mi, pa onda zadjite redom i sve ih apsite buraz O:)
ovaj nikako nije terorist ? samo amerikanci znaju pravu definiciju terorizma
Trebo je biti osuđen na kamenovanje.
"Ovo je jedan od najtežih zločina koji je počinio neki pripadnik međunarodnih snaga u Afganistanu" Jes koji je izaso na vidjelo i kaznjeno, koliko je je ovakvih slucajeva prokriveno bolje i da neznamo. Upravo ovake slucajeve i kako "kulturno" amerika vodi ratove u islamskim zemljama je B.Manning otkrio (slucaj snjimka i drugih dogadjaja gdje amerikanci ubijaju neduzne ljude iz meraka) i zato je dobio 35g zatvora a zamalo i on nedobi zivotnu kaznu (jedini razlog zasto nije je jer amerikanci nisu nikad ocekivali da ce dobit toliku jaku podrsku u svijetu). Uzmite samo slucaj kad su amrikanci oborili civilni Iranski avion, ubise skoro 300 dusa i niko nije odgovarao, cak su svi odgovorni kasnije unapridjeni sa ordenima i cinovima za teroristicki akt, eto vam vasi amerikanci.
ovo je skidanje kolektivne krivice preko pojedinca za kojeg imamo prejake dokaze,ili skidanje odgovornosti svih onih usa zlocinackih sluzbi koje su od vrha do izvrsitelja naredjivale ovakve i druge zlocine,bolesnici
Smrtna kazna ne može biti kazna. Zar bi bilo pravedno suditi ovome monstrumu nećim što nas slijeduje, a to je smrt. Ljudi umiru ne što je to kazna, već zbog toga što nas zadesi, nekog prije, nekog poslije. Doživotna robija je sasvim zaslužna kazna i to je ono što nas ne može slučajno zadesiti, već moraš veliki belaj napraviti. Jedino što ovde može biti nepravedno, a to je doživotni zatvor. Razlika između zatvora i robije je ogromna, Zatvor može biti udoban kao i hotel, a robija je ono što i sam naziv kaže, ropstvo.
šta ti lupetaš majke ti, da ne studiraš možda filozofiju u travniku ili vitezu.
Ma jok ba, malo sam popio sinoć.
ovo je suđenje žešća farsa. ko će suditi americi i njenom rukovodstvu za bezbroj zločina napravljenih u japanu, vijetnamu, balkanu, libijii i siriji. kad će oni odgovarati za ogromne zločine napravljene u tim zemljama. otprilike ovo suđenje je kao da glavni nalogodavac zločina u srebrenici osudi nekog pojedinca što je ubio par civila. parodija.
kanter je cudo....