Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naj pogresnije je kada se pojedine vjesti objavljuju ili plasiraju iz pojedinih rijeci ili bolje receno vadjenja rijeci iz kontexta. Zar niko ne vidi da ova vijest nema veze sa vezom a zasto? Pa zato sto citava vijest nije prenesena,nisu prenesene rijeci iz Uvoda sredine i kraja vec samo rijeci koje bi bile zanimljive nasim citateljima. prije nego sto neki postave komentar trebaju da nauce da citaju izmedju redova.
\"Traženje dijaloga je znak propasti kapitalističke misli i neuspjeh režima dominacije\".....pa zar nije nenormalan?! \"Obama, čiji je prethodnik uvijek odbijao da odustane od vojne opcije protiv Irana u okviru sukoba oko nuklearnog pitanja\".......ili ovo razmisljanje! Pa to je da puknes od sege.......Koji besmisao i koja \"logika\"......Pa pas vam mater mahnitu, da su htjeli pa zar mislite da nisu mogli da vas napadnu. U sustini ste se cijelo vrijeme molili Bogu da do toga ne dodje jer znate da bi ste dobili po guzici. Kako neki traze sluchem da ih se nadegeneci,.......koji umobolnici. Od cega im dolazi svo to ludilo? Da naslutim ili i vi ostali znate odkuda im dolazi svo to silno ludilo i agresivnost?
dabogda propala svaka vjerska država...
Gospodo iranci, Nije lijepo na takav nacin omalovazavati bilo koga,jer se vi predsavljate kao vodeci vjernici Islama,a Sveta knjiga preporucuje ne potcjenjuj nikoga. Da kapitalizam propadne trebalo bi puno vise nego sto vi mislite. Budite iskreni i priznajte to sebi i ne budite laznu nadu svome narodu, nego mu omogucite da zivi slobodno i da uziva,dok jos ima prirodnih bogarstava koje vi rasprodajete za finansiranje mrznje i ratovanja. Hvala na paznji.
Ta \"iranska gamad\", kako ih ti nazva su predvidijela i propast SSSR-a. Slazem se sa njim sto se propasti tice, samo mogli su to reci malo drugacije ako zele da zapocnu kakve-takve razgovore sa Obamom.
Shvatice i Obama koja je to iranska gamad. Puknice i njemu zivac. Nece to jos dugo potrajati.
Iran ,,Američko pozivanje na dijalog znači propast kapitalizma\'\' - ****** u korist socijal demokracije.